O zaman oyunu bırakıp dersine çalış geleceğini garanti ettikten sonra e-spor gibi dallara tabii ki yönelebilirsin.teşşekür alıyorum genelde ama çok takmıyorum oyuna odaklandığım için
Yani haklısın eskiden olsa neyse de şuan o kadar fazla kişi varki ve sen nerdeyse e spor anlamında ulkede olmayan bir şeyden ilerlemek istiyorsun kitle yakalayıp gelir elde edersin fakat bu da en fazla 10$ falan olur yt vergisi de arttığı için bence yt vs yerine derslerine çalışıp ileride yapabileceğin bir meslek adına ilerle o kadar fazla kişinin arasında tutman tamamiyle şans çünküO zaman oyunu bırakıp dersine çalış geleceğini garanti ettikten sonra e-spor gibi dallara tabii ki yönelebilirsin.
teşşekür alıyorum genelde ama çok takmıyorum oyuna odaklandığım için
Evet ülke kötü ama bu gidişle her türlü e-sporcu olamazsan bimde kasiyer bile olamayacaksın,ders çalışmamanın suçunu ülkenin kötülüğüne atamazsın çalışan kazanıyor.Böyle bi ülkede derslerime çalışıp bimde kasiyer olmak istemiyorum.
Ablam Nükleer Enerji Mühendisliği okudu ordan biliyorumEvet ülke kötü ama bu gidişle her türlü e-sporcu olamazsan bimde kasiyer bile olamayacaksın,ders çalışmamanın suçunu ülkenin kötülüğüne atamazsın çalışan kazanıyor.
? senin baban izin vermiyor olabilir bizim ailemiz öyle değil. çocukluğum oyunlarla geçti3 yaşından beri pc kullaniyor ilginç
kusura bakma ama güldümMerhabalar ben Berkay yaşım daha 14 ve 11 senedir bilgisayar da rekabetçi oyunlarla vakit geçiriyorum ve bir adet merakım var cidden e spor yani elektronik spor oyuncusu olabilirmiyim bu spor dalı için neler gerekli yaklaşık 3buçuk senedir fortnite oynuyorum ve fortnite oyunu üzerinden profyosyenel bir oyuncu olmak istiyorum size bu olurmu olursa nası olur neler yapmam gerekli nası bir klübe girebilirim cevaplarınızı bekliyorum.
bende ona çok güldüm biberonla rekabetçi attı herhalde14 yasındasın 11 yıldır oynuyon 3 yaşından beri yani degişik miş
sen benim yaşıma yorum yapabilmek için ilk önce kendin büyümen lazımAblam Nükleer Enerji Mühendisliği okudu ordan biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
? senin baban izin vermiyor olabilir bizim ailemiz öyle değil. çocukluğum oyunlarla geçti