Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yayıncı Nasıl Olunur? - 2024 Yılında Sıfırdan Yayıncı Olmak!

Mükemmel bir konu olmuş tebrik ederim. ( Ses kalitesi önemli ve eğlenceli biri olmanız lazım. )
  2. Yusufx

Youtube kanalımı nasıl geliştirebilirim

Her konsepte video atarsan örnek veriyorum Valorant videosu atıyorsun bi anda GTA5 videosu atmaya başladın sence valorant için izliyenler seni izliyecek mi? kapak resimde çok önemli 1000 abonesine bakmıcan izlenmesine bakıcan 5 tane kanal açmışımdır en az hepsinde kapak resimlerin ne kadar...
  3. Yusufx

Kanalının konseptini belirlemen lazım her konsepte video atmayı deneme sakın ve videoda sesin çok fazla değil ve tutan popurler oyunlardan yürümen lazım o oyunları çekersen izlenmemen normal ve çok sabır işi ben çok güzel kanalar açtım genede izletemedim kapak resimlerede önem ver
  4. Yusufx

Tabi atabilirsin
  5. Yusufx

Oyun konusunda izletebilmen için ya ses tonun çok güzel olması lazım milletin seviceği yada çok güzel eğlenceli bir editli video çıkarman lazım izletebilmen için.
  6. Yusufx

Öncelikle kaliteli bir görüntü sunman gerekiyor edit konusunda eğer kanalın eğlence üzerineyse güzel editler yap komik esprili falan mertcan baharın yaptığı gibi thumbnail yani kapak resimlerinde güzel olmalı dikkat çekici ve çok karışık olmayandan.
  7. Yusufx

YouTube'de 1000 abone ve 4000 saat izlenme kolayca nasıl yapılır?

İzlenebilir böyle esprili videolar falansa herkesin anlıyabiliceği ama ordanda abone izlenme falan kazanamazsın büyük ihtimale bence başka oyunlara yönel yada şimdilik hobi olarak devam et.
  8. Yusufx

Çekmende bir sorun yok ama 1000 abone 4000 saat falan işini yapamıcağını söylüyorum çok zor hobi olarak tabi çekte yani zaten o şeyleri açsan bile para kazanamazsın o oyunla çok ünlü olmadıktan sonra izletemezsin kimseye.
  9. Yusufx

SAMP ve MTA alanında çok zor o dediğin şeyler geniş bir izleyici kitlesi yok uzun yılardır MTA'da içerik ürettim ordan biliyorum hiç kimse çok iyi büyüyemiyor böyle oyunlarda fivemda mesela daha geniş bir kitle var.
  10. Yusufx

TWİTCH NASIL YÜKSELİNİR

Ekip öyle bulunabilen bir şey değil ki arkadaş çevrenden toplarsın.
  11. Yusufx

TWİTCH NASIL YÜKSELİNİR

Ekip şart bu arada
  12. Yusufx

TWİTCH NASIL YÜKSELİNİR

Aksiyon ve Simülasyon olabilir.
  13. Yusufx

TWİTCH NASIL YÜKSELİNİR

Demeki oynadığın diğer oyunları beğenmiyor daha beğendikleri oyunlara geç sor onlara hangi oyunları seviyorlar ve sürekli chatekilerle sohbet etmeye çalış konu konuyu açsın bazen oyunun önemi olmuyor sadece sohbet için durasın oluyor.
  14. Yusufx

Youtube Youtube'da video kalitesinin düşmesi

Farklı video montaj programıyla denedin mi?
  15. Yusufx

Video kaydı ve edit kısmı için yardıma ihtiyacım var

Böyle bir sistemde soru bile değil ya OBS fulle herşeyi :D edit olarak premier pro
  16. Yusufx

Twitch Üzerinde Büyümek İçin Ne Yapmalıyım

Mikrofon kaliltesi, Yayın kalitesi , Yayındaki eğlence ve sohbet (Aktiflik)
  17. Yusufx

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Nasıl öyle oluyor direk obs normal ekran yapıcan işte pencere yakalama değil
  18. Yusufx

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Neden kırparsın oraları editle falan görev çubuğunu diyor isen
  19. Yusufx

OBS Sarı Çerçeve Sorunu

Onu bende anlamadım bu kadar alanı gösteriyorum diyor büyük ihtimalede çok kotu duruyor tam ekran yap gitsin boşver pencere modunu
  20. Yusufx

Twitch Tırda Yayın Açmak İçin Sınırsız İnternet

Sen öyle deyince aklima chips geldi oda aynı şekilde yayın yapıyor galiba taşınabilir modem superbox gibi kullanıyor yada kotasız internet
Top Bottom