TWİTCH NASIL YÜKSELİNİR

yigit7

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim 18 takipçili bir twitch hesabım var ama benim takipçilerimden nerdeyse hiç kimse izlemiyor ben sadece pro score yayını açınca izliyorlar bunu nasıl devamlılık haline getirebilirim. Yayınlarımda insanları eğlendirmeyi düşünüyorum ve sohbet etmek istiyorum onlarla nasıl başarabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Demeki oynadığın diğer oyunları beğenmiyor daha beğendikleri oyunlara geç sor onlara hangi oyunları seviyorlar ve sürekli chatekilerle sohbet etmeye çalış konu konuyu açsın bazen oyunun önemi olmuyor sadece sohbet için durasın oluyor.

Mesela sizce hangi oyunları oynamam lazım. Chate geldikleri zaman elimden geldiğince sohbet muhabbet ediyorum doğrusu

Arkadaşlar öncelikle merhaba, benim 18 takipçili bir twitch hesabım var ama benim takipçilerimden nerdeyse hiç kimse izlemiyor ben sadece pro score yayını açınca izliyorlar bunu nasıl devamlılık haline getirebilirim. Yayınlarımda insanları eğlendirmeyi düşünüyorum ve sohbet etmek istiyorum onlarla nasıl başarabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Kendine yayının için instagram hesabı açıp oynadığın oyunları klip alıp eğer kamera açıyorsan alt kısma kameranı üst kısma oyunu ekle ve komik montajlar çıkarmaya calıs video sonuda twitch reklamını yap bunu her gün youtube shorts tiktok instagram da reels olarak paylaş. Merak edip illaki gelenler olacaktır. İşe yaramazsa adresimi atıcam sana evimi bombalarsın.

Tamamdır deniyicem olmassa 3.dünya savaşını çıkartırım😂😂

Ekip bulursan daha hizli yukselirsin bence. Ayrica facecam de onemli samimiyet acisindan.

Yani anladım başka bir ekibe katılmak için söylemiştim aslında

Geri