Arama sonuçları: *

1. kupır

ByNoGame harici bağış sitesi?

İzleyicilerimin bazıları ByNoGame'den bağış yapmakta sorun yaşadığı için başka bir platform daha eklemek istiyorum bağış olayı için, hangi servisi önerirsiniz? %5 kesintiye kadar okeyim, sadece arayüzü kolay ve bağış yapma potansiyeli olanlara güzel bir kullanıcı deneyimi yaşatması lazım.
  2. kupır

Twitch'de iştirak oldum yayın açmazsam ne olur

Ödeme yöntemleri kısmında "hold my payments" dersen ödemelerini durdurur, ödeme almazsın. Ödeme almadığında da vergi ödeme yükümlülüğün olmaz.
  3. kupır

Twitch Obs yayın bitrate nasıl ölçerim.

"Ayarlar > Yayın > Bant genişliği test modu" kısmına bakabilirsin. Upload hızın gayet iyi aslında, 5 mbit ile 720p yayın yapıyorum dropsuz şekilde
  4. kupır

Twitch Twitch'te yurt dışından nasıl donate alınır?

Dostum alındıysan kusura bakma fakat mesaj atmış olabilmek için yazmışsın gibi geldi, arkadaş yabancı donate sitelerini tabii ki biliyordur fakat oradan gelen ödemeyi TR hesabına alamıyorsun ondan dolayı sormuş.
  5. kupır

Şu anda iştirak açık değil bende, o yüzden abonelik ödemeleri ne kadar bilmiyorum ama mantıken 10 euro üzerinden kendi kesintisini alarak geri kalanını sana vermesi lazım. Emin değilim, yanlış yönlendirmeyeyim
  6. kupır

Güvendiğin biriyle olabilir ama uzun soluklu düşünürsek bu seçenek de çok hayat kurtarmaz ya. Bit üzerinden bağış kabul etmen daha mantıklı olur gibi.
  7. kupır

PayPal'ı kullanmanın yollarını araştır istersen biraz da, bazı ülkelerden cüzi miktarlara şirket vs. açarak sanırım kullananlar vardı. Onun dışında çok zor.
  8. kupır

Şaka? Vay be. Kerem'in aklına nasıl gelmedi acaba bu... Bu konuda gerçekten çok bir seçenek yok, yurtdışı ödemeleri için Payoneer var fakat Payoneer'e ödeme yapan bağış aracı yok diye biliyorum. Orta Doğu problemleri.
  9. kupır

Twitch Nasıl Daha Fazla İzlenirim?

Yeni bir yayıncı olarak insanlarla etkileşim kurabildiğin oyunları oynamanı tavsiye ederim. Valorant, CS, ETS 2 gibi oyunlar oynarsan beraber oynadığın insanlara yayına davet edebilirsin, o şekilde ilk izleyicilerini kazanabilirsin. Diğer soruna gelecek olursak, ben OBS tercih ediyorum.
  10. kupır

Discord yayında durumu nasıl yapılır

Discord hesabına bağlı olan Twitch kanalı canlı yayında olunca otomatik çıkıyor. Discord profilinden Twitch kanalını kaldırıp tekrar eklemeyi denemek belki işe yarayabilir
  11. kupır

OBS Yayın yaparken yayını durduruyor

Farazi bir şey söylemek zor, log kaydı vs. varsa incelenebilir. Bilgisayarım iyi demişsiniz, yoksa işlemci kapasitesi dolmuştur diyecektim.
Top Bottom