Cem_ 80+ Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Cem 20 Kasım 2023 #1 twitch de iştirak oldum her sene vergi uygulanacağı yazıyor diyelim ki yayın açmadım para 0 kazandım yine vergi keser mi
twitch de iştirak oldum her sene vergi uygulanacağı yazıyor diyelim ki yayın açmadım para 0 kazandım yine vergi keser mi
irfanckr123 80+ Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim irfan çakır 20 Kasım 2023 #2 kazanmadığın paranın vergisini nasıl kessin ben öyle biliyorum yani
Cem_ 80+ Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Cem 20 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 irfanckr123 yazmış: kazanmadığın paranın vergisini nasıl kessin ben öyle biliyorum yani Devamı için tıklayın... birde yaşım 17 ve yaşımı olduğumdan büyük gösetrsem sorun olur mu
irfanckr123 yazmış: kazanmadığın paranın vergisini nasıl kessin ben öyle biliyorum yani Devamı için tıklayın... birde yaşım 17 ve yaşımı olduğumdan büyük gösetrsem sorun olur mu
irfanckr123 80+ Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim irfan çakır 20 Kasım 2023 #4 Cem_ yazmış: birde yaşım 17 ve yaşımı olduğumdan büyük gösetrsem sorun olur mu Devamı için tıklayın... bilgim yok hocam valla üstte yazdığımdanda emin değilim ama mantık iken öyle kesemez vergiyi
Cem_ yazmış: birde yaşım 17 ve yaşımı olduğumdan büyük gösetrsem sorun olur mu Devamı için tıklayın... bilgim yok hocam valla üstte yazdığımdanda emin değilim ama mantık iken öyle kesemez vergiyi
kupır 80+ Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 423 Dahası Reaksiyon skoru 251 İsim Mustafa SAĞDIÇ Steam mstfsgdc Twitter sagdic Discord mstfsgdc 20 Kasım 2023 #5 Ödeme yöntemleri kısmında "hold my payments" dersen ödemelerini durdurur, ödeme almazsın. Ödeme almadığında da vergi ödeme yükümlülüğün olmaz.
Ödeme yöntemleri kısmında "hold my payments" dersen ödemelerini durdurur, ödeme almazsın. Ödeme almadığında da vergi ödeme yükümlülüğün olmaz.