Arama sonuçları: *

1. oaK´

Ekran kaydı almak için program önerisi w11

saolun hocamlar obs indirdim
  2. oaK´

Ekran kaydı almak için program önerisi w11

selamlar ekran kaydı için amdnin kendi kaydedicisini kullandım ancak 10 dakikadan sonra otomatik kapanıyor, ben 3 saat ve üzeri kayıt yapacağım. neleri kullanabilirim?
  3. oaK´

lylo ya ne oldu ????

geğiren eleman vardı o mu
  4. oaK´

Youtube de ne tutar?

youtubeda içerik kendi kendine yetmiyor artık içeriğin yanında sende önemlisin yukarda ki arkadaşın dediği gibi. İçerik daha önemli ama 60 40 gibi bence bunun dengesi, çünkü sadece YouTube da kalırsan gelişemezsin. içeriklerinden kısa içerikler üretip dikey format platformlarına yüklemen lazım
  5. oaK´

Bağış İsteyip Yayın Süresini Uzatan Kanallar Hakkında

ben zaten beni ilgilendiriyo bu benim DAVAM demiyorum ki, isteyen istediğini alsın ama ben eleştiricem diyorum iyi geceler
  6. oaK´

bide şey vardı sevgilmin yüzünü yayında göstericem diyodu yayında para atın öyle göstercem diyodu para atınca da yayın bitti bidaki yayında göstercem diyip döngüye getiriyodu
  7. oaK´

ben atmasınlar demiyorum ki, atsınlar ama bizde eleştirebilelim bi gün görürse aklı başına gelsin
  8. oaK´

zaten o haddimize değil bu haddimize değil diye diye yok şu manifesting master kitabımı al yok şu astroloji kitabımı al zengin ol yok tılsımlı kitap cart curt diyenler çıktı. Biz haddimize değil dedikçe vasıfızlar veya dolandırıcıları bu zihniyetleri yiyip bitiriyor. Saolsun kimsede demiyor ben...
  9. oaK´

1440P Kaydedilmiş video 4K olarak çıkartılır mı FİLMORA İLE?

ne alaka hocam yüksek çözünürlüklü bi videoda açılan 720p nin bitrate i daha fazla olmuyor mu :D
  10. oaK´

1440P Kaydedilmiş video 4K olarak çıkartılır mı FİLMORA İLE?

ne için lazım hocam youtube a mı yükliceksiniz
  11. oaK´

Twitchde çekiliş yapmak için bot veya site önerisi

kral adam konu açıyor konusunu baltalıyorsun hemde ahkam kesiyorsun :kekw:
  12. oaK´

Youtube Oyun odaklı YT kanalım için isim önerisi alabilir miyim?

alo 155? evet CC duyurusunda bulunacaktım... aynen aynen grili bi tane eleman
  13. oaK´

Twitch için isim önerisi rica edebilir miyim?

tam hak verecektim ilgilendiği konularda intihar yazıyo buna daha da patladım nasıl bi forum burası PIOAFSJGIPOFSJGHSPIO 1686414459 nasıl lan gay misin harbi
  14. oaK´

ccaNERrrXxxXXRtxDlssAntiSossssYalllBolllSosssslluXXXxxXx 1686414311 noluyo lan
  15. oaK´

adama güzel güzel dillerden kaliteli nicknameler öneriyorum adam bana diyor ki asosyal caner iyi mi
  16. oaK´

forumda bi düzen olmasa bi sildirgit derdim de forumda belli başlı bi düzen var OPDAJKGPHOADFJHOPDA
Top Bottom