Tutacak olan oyun değil, sensin. Muhabbetin, esprilerin, konuşkanlığın, sempatikliğin..
Hangi oyun olursa olursa muhabbetin yoksa, insanlara kendini dinlettiremiyosan iş yapamazsın.
Ben kendime güveniyorum, konuşkanım, yeri geldiğinde espri de yaparım diyosan kafana takılan soruları sorabilirsin.
Yardımcı olurum.
youtubeda içerik kendi kendine yetmiyor artık içeriğin yanında sende önemlisin yukarda ki arkadaşın dediği gibi. İçerik daha önemli ama 60 40 gibi bence bunun dengesi, çünkü sadece YouTube da kalırsan gelişemezsin. içeriklerinden kısa içerikler üretip dikey format platformlarına yüklemen lazımMerhaba dostlar,
Youtube de oyun kanalı olarak içerik üreteceğim ama hangi içerik tutar hangi oyun tutar bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Düşük sistemim var.
Hangi oyunları çekeyim hocam? Capcuta virüslü demişlerdi hala var mı o konu.capcut pc sürümü yeterli kimsenin bilmediği bir oyun odaklı olursan kimse seni umursamaz sürekli farklı farklı oyun videoları çeken bir kanal olman daha iyi
haydaSıradışı ol.
Premier pro kullan capcutta bir noktada gelişmen durur.Hangi oyunları çekeyim hocam? Capcuta virüslü demişlerdi hala var mı o konu.
gay taklidi yapsınSıradışı ol.