Neler Yeni

Youtube de ne tutar?

Claw's

80+ Silver

Bu tarz video üretmek istiyorum ama capcut, kdenlive ile yapılır mı bilmiyorum. Bu tarz hikaye anlatımlı video nasıl hazırlanır hiçbir bilgim yok.
Obs ile kayıt alıp, herhangi bir edit programında bu tarz bir video üretebilirsin. Önemli olan ne istediğini ve kullandığın edit programını bilmek.

Bu tarz videoların tutacağını sanmıyorum. En azından Rimworld videoları. Daha özgün bir içerik bulma yoluna gidebilirsin. Veya direkt cam+oyun+sohbet tarzı ilerleyebilirsin.

Yapmak istediğin konsepti, tarzı belirledikten sonra yola çık.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Obs ile kayıt alıp, herhangi bir edit programında bu tarz bir video üretebilirsin. Önemli olan ne istediğini ve kullandığın edit programını bilmek.

Bu tarz videoların tutacağını sanmıyorum. En azından Rimworld videoları. Daha özgün bir içerik bulma yoluna gidebilirsin. Veya direkt cam+oyun+sohbet tarzı ilerleyebilirsin.

Yapmak istediğin konsepti, tarzı belirledikten sonra yola çık.
Bulamıyorum hocam ne yapmalıyım? Ve Obs kasmıştı. Bandicam kullanıyorum ses birbirine giriyor.

Claw's

80+ Silver
Bulamıyorum hocam ne yapmalıyım? Ve Obs kasmıştı. Bandicam kullanıyorum ses birbirine giriyor.
Sende donanım da yok. 1-0 geriden başlıyosun. İşin daha zor. Dediğim gibi içinde bir ateş yoksa, konuşman ve auran sayesinde insanları kendine çekemiyosan işin çok zor.

Gerçi içinde ateş olan ve bu konuda yeteneği de olan insanlar çoktan iyi yerlere geldiler.. Bilemedim.

The Semih

80+ Gold
Kanka sosyal medyada artık ünlü olmak istiyorsan maleseff ki saçma ***** hareketler yapman lazım oğuz sasi gibi felan tiktoktaki insanlar gibi.

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Sende donanım da yok. 1-0 geriden başlıyosun. İşin daha zor. Dediğim gibi içinde bir ateş yoksa, konuşman ve auran sayesinde insanları kendine çekemiyosan işin çok zor.

Gerçi içinde ateş olan ve bu konuda yeteneği de olan insanlar çoktan iyi yerlere geldiler.. Bilemedim.
Donanım yok malesef bende isterdim sağlam bir kasam olmasını casper nirvana laptop ile video çekiyorum. İçimde ateş var mı emin değilim. Zaten bu youtube de vergisi felan varmış.

Starlex

80+ Silver
Merhaba dostlar,
Youtube de oyun kanalı olarak içerik üreteceğim ama hangi içerik tutar hangi oyun tutar bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Düşük sistemim var.
Ne kadar saçma davranış o kadar izlenme 👍

Claw's

80+ Silver
Donanım yok malesef bende isterdim sağlam bir kasam olmasını casper nirvana laptop ile video çekiyorum. İçimde ateş var mı emin değilim. Zaten bu youtube de vergisi felan varmış.
Para kazanılan yerde mutlaka vergi de vardır. Bu işi iyi yaparsan para kazanırsın. Çok para. Haliyle vergi de verirsin.

Bu arada yaş kaç?

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
berkay türküm

CanAbiGF

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Can
Düşük sistem için oyun önerir misiniz?

Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB

eneskaya6

80+ Silver
sıfırdan baslayarak tutunman cok zor. Dikkat cekici shorts videoları cekmen lazım. Adam tek tek silahlarla atış videosu cekiyor mesela bi dk bile degil ama 100-150M izlenmis shorts. Dikkat cekici seyler olmali

Top Bottom