Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

EPIC GAMES BEDAVA VERECEĞİ OYUNLARI TAHMİN ETME ETKİNLİĞİ

yapıştırmayı unutmuşum :D https://x.com/billbil_kun
  2. Ö.F.Ö

buyur kardo eğer konuyu sürekli güncel tutucaksan bu adamın söylediklerini de konuna eklersin
  3. Ö.F.Ö

bu etkinliğin de bi olayı kalmadı artık twitterda bilbill kun diye bi eleman önceden söyleyip spoiler veriyor :D
  4. Ö.F.Ö

Steam'de aldığınız oyunlar size ait olmuyor

EA ve Ubisoft gibi oyunu kendi istemcilerinde başlatılan oyunlar da mı gidiyor? örneğin r6s'i steamdan aldım, ubisoft kütüphaneme de eklendi yarın bi gün steam gittiğinde ubisoft istemcisinden bu oyunu başlatamayacak mıyım?
  5. Ö.F.Ö

Steam FC 25 alınmıyor hata mesajı !

Konumuz Steam'den FC25 alamıyorum. FC25'e 90 dolar verilir mi değil. Çözümü biliyorsanız yazın bilmiyorsanız boş boş şeyler yazıp konuyu çorba etmeyin.
  6. Ö.F.Ö

Steam FC 25 alınmıyor hata mesajı !

Adamın parası var veriyor sanane:D
  7. Ö.F.Ö

Blazing Sails mi Forza Horizon 4 mü?

he tamam 1720525174 14 Temmuz gibi Yaz indirimleri başlayacak. Tahminimce 200 TL üstüne %33 kuponda verilecek.
  8. Ö.F.Ö

Blazing Sails mi Forza Horizon 4 mü?

Steam'den Forza, 14 Temmuz'da da Epic'ten Blazing al. Bir şey soracağım online girmeyeceksen Blazing Sails'i alıp ne yapacaksın?
  9. Ö.F.Ö

Steam Disk Kullanımı Aşırı Düşük.

Hocam oyunları artık geceden indirmeye bıraktığım için kontrol edemiyorum, sabah uyandığımda hala inen bi oyun olmadı şuana kadar. Muhtemelen steam güncellemesi ile çözüldü çünkü yaptığım hiçbir çözüm yolu işe yaramamıştı.
  10. Ö.F.Ö

Steam Birden 100 KB'ye Düşen İndirme Hızı

sadece mk 11 de mi oluyor?
  11. Ö.F.Ö

Steami çince yaptım yardim

sağdan ismine tıkla sonra tekrar isminin olduğu yere tıkla. Soldan 4. kısma gel ordan türkçeyi bul seç düzelmesi lazım 1719591985 ya da en soldan steame tıkla, en altın bi üstüne tıkla, açılan sekmeden 6. bölüme gel, en üstteki dillerden türkçeyi bul
  12. Ö.F.Ö

Steam Yaz İndirimi oyun önerilerinizi bekliyorum.

Steam takıntın yoksa FC 24 ve BF 2042 yi epic indirimlerinde daha ucuza alırsın. Onların dışında oyun önerim şuan fiyatları çok iyi olan Forza Horizon 4, Assetto Corsa, ETS 2 ve Tower Defense türünü seviyorsan Bloons TD 6.
  13. Ö.F.Ö

hocam arkada başka bir şeyin inmediğine emin misin
  14. Ö.F.Ö

indirme önbelleğini temizlemeyi dene bi de
  15. Ö.F.Ö

İddia: Epic Games'in yeni gizemli oyunu 2K Marvels Midnight Suns olacak!

Gizemli oyun Marvel's Midnight Suns oldu. https://forum.donanimarsivi.com/konu/marvels-midnight-suns-kalici-uecretsiz-epic-games-store.936840/#post-8554329
  16. Ö.F.Ö

Ufak bilgi, oyunun Steam fiyatı 60 dolar (1936 TL), indirimli 15 dolar (484 TL).
  17. Ö.F.Ö

evet bende sıra tabanlı oyun sevmiyorum ama bir şans verilir
  18. Ö.F.Ö

Bundan önce ki 3 oyunu da doğru tahmin eden bir kaynak, bu seferde 4. oyunun "2K Marvels Midnight Suns" olacağını iddia etti. Eğer oyunu almayı düşünüyorsanız 6 Haziran'ı bekleyin derim. 8 saatlik gameplay videosu. Atlaya zıplaya bakın.
  19. Ö.F.Ö

Epic Games, 3. Gizemli Oyunun İpucu Videosunu Yayımladı.

umarım chivalry olmaz zaten amazonla beleş dağıtılmıştı
Top Bottom