hocam arkada başka bir şeyin inmediğine emin misinWi-Fi ile bağlıyım. Hızım 50 MBPS 6 MB falanla iniyor hızı sınırlamadığımda
Hızı sınırlamadığında yinemi 100 kbpsmi düşüyor.Wi-Fi ile bağlıyım. Hızım 50 MBPS 6 MB falanla iniyor hızı sınırlamadığımda
Anladım ethernet kablosu ile deneme şansın varmı.Evet. Hiçbir şey inmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet. Denedim
Hayır hocam. Ben normalde gece indirmeye koydum ve sabah baktığımda saatlerce 100 KB'den kalmıştı. Asla düzelmiyorOyundan oyuna değişebiliyor sanırım, bazılarında güncelleme paketini indirdikten sonra paket açerken ve uygularken indirme hızını çok çok düşürebiliyor. Biraz beklersen paket açma ve uygulama bittiğinde tekrar indirme hızın normale dönüp devam edebilir.
Ethernet kablosu ile deneme şansın varmıHayır hocam. Ben normalde gece indirmeye koydum ve sabah baktığımda saatlerce 100 KB'den kalmıştı. Asla düzelmiyor
Akşam dene hocam imkanın varsa.Şu an yok maalesef. Akşam belki
VPN ile deneme şansın var mı? Steam indirme sunucusunu da VPN ile bağlandığın ülkeyi seçebilirsin.Hayır hocam. Ben normalde gece indirmeye koydum ve sabah baktığımda saatlerce 100 KB'den kalmıştı. Asla düzelmiyor
Yukarıda attığım linke bak hocam ethernet kablosu ile dene birde olmazsa yukarıda attığım linki okuSaçma değil mi hocam VPN zaten hızı düşüren bir şey Steam indirme sunucusu değiştirmeyi denedim fayda etmedi