ASSASSINFK
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
steami açtıktan 10 dk sonra hız 100 kbs lere düşüyor aç kapa yapınca tekrar düzeliyor yine oluyor forumlara baktım çözüm bulamadım
pc ye format attım steame girdim böyle oldu önceden yoktubunu windows 'da kullandığın bir program. güvenlik duvarındaki bant izinleri. modem içerisindeki bir ayar. steam üzerinde bir hata vs. zibilyon tane şey var böyle bulmak mümkün değil.
bir tane windows live portable usb hazırlayıp boot et. dümdüz steam indirip dene, eğer sorun devam etmiyorsa mevcutta kullandığın windows üzerinde bir sorun vardır, eğer sorun devam ediyorsa modem ile ilgili olabilir.
sonuçları yazarsın kontrol ederek ilerleriz.
pc ye format attım steame girdim böyle oldu önceden yoktu
windows sitesinden iso indirdim media creation ile usb hazırlayıp kurdum updateleri grafik kartını nvidia experience diğerlerini cmd den yaptım wifi kullanıyorumorjinal windows iso mu yoksa editlenmiş bir iso mu kullanıyorsun?
windows kurulum sonrası updateleri, driverları bir aracı program ile mi yoksa manuel kendin mi kurdun?
wifi 'mı kullanıyorsun kablolu 'mu?
windows sitesinden iso indirdim media creation ile usb hazırlayıp kurdum updateleri grafik kartını nvidia experience diğerlerini cmd den yaptım wifi kullanıyorum
aktif zatenDenetim Masası > Windows Defender Güvenlik Duvarı > Sol Menüde " Bir Uygulamanın Veya Özelliğin ...... İzin Ver " > buradan steam 'ı bul eğer varsa tüm izinlerini aktifleştir, yoksa manuel olarak ekle yine tüm izinleri verilmiş şekilde bir dene bakalım. olmadı ccleaner gibi bir araç ile komple steamı uçurup yeniden kurmayı dene