Arama sonuçları: *

1. İnFless

Steam aile ile aynı oyunu oynama

aynı oyuna aynı anda giremezsiniz , ama şöyle yaparsanız olur 3. bir hesap aç ve bf1 i oraya al ve hesabı aileye getir sonra kendi hesabınızdan oynayabilirsiniz ama oyunu aldığınız hesaptan oynamayın
  2. İnFless

Steamde Bu Hatayı Alıyorum

saol dostum <3
  3. İnFless

Steamde Bu Hatayı Alıyorum

10 aylık bir bebek onları oynayabilir sanırım
  4. İnFless

steam aile paylaşımı neden olmuyor

haaa sen aileye katılmayı diyosun . Kendi deneyimlerimle söyleyim . Aynı şehirde yaşadığım arkadaşlarımla denediğimde oldu ama şehir dışında denediğimle olmadı . Bazılarıhamachi ile olabilir diyor ama bence hesabın kurulduğu şehrin aynı olması gerekiyor . Aynı şehirde misiniz? 1720382941 Bende...
  5. İnFless

steam aile paylaşımı neden olmuyor

2 hesabın da aile paylaşımı açık olmalı paylaşımı yaptığın hesabında 5 cihazdan az paylaşım yapman lazım Kendi hesabından paylaşım yapacağın hesapları işaretlemen lazım (aile kısmından)
  6. İnFless

STEAM AİLEYE GİREMİYORUM

Ben arkadaşımla denediğimde olmamıştı . ben istanbulda o afyonda yaşıyordu . İstanbulda yaşayan biriyle denediğimde ise oldu . sanırım hesapların aynı şehirlerde kurulmuş olması gerekiyor . hamachi ile sonradan olacağını sanmıyorum 1719696457 denedik olmadı
  7. İnFless

Epic Games'in vereceği gizemli oyun Dragon Age: Inquisition GOTY oldu.

hocam oyun ne öğrenebildin mi bari
  8. İnFless

CS'de kasa açıp kazandığım parayla oyun almak caiz midir?

Abi sonra Türkiye neden gelişmiyor sorulan soruya bak anasını satayım
  9. İnFless

Steam parayı çekti ama ürün gelmedi

hangi bankayla yada uygulamayla aldıysan ordan desteğe geç
  10. İnFless

o zaman destek talebi oluştur böyle böyle de dekontu da gönder
  11. İnFless

yardım --> steam destek --> satın alımlar --> aldığın ürün --> ürün kütüphanemde değil bu adımları izle olmazsa iade et birdaha al
  12. İnFless

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

https://steamcommunity.com/profiles/76561198833860527/ Önerisi olan beyler?
  13. İnFless

SON DAKİKALAR!!! Oyun öneriniz var mı?

batman ve mafia var zaten dishonored'a bakayım
  14. İnFless

SON DAKİKALAR!!! Oyun öneriniz var mı?

Arkadaşlar steam profilim bu https://steamcommunity.com/profiles/76561198833860527/ 1000tl bütçem var payday3 ve victoria3 almayı düşünüyorum.bu ikisi 620 yapıyor başka oyun öneriniz var mı
  15. İnFless

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

daha ha oyun alacağım gibi duruyor
  16. İnFless

Steam hesabımı discorda bağlayamıyorum?

Şartları karşılamama rağmen karşılamıyor diyor
  17. İnFless

steam başarım vitrininde sorun var

arkadaşlar başarım vitrinine başarımlar ile adımı yazıyorum 5dk sonra siliniyor profile gidip kaydedince de başarımlar geri geliyor 5dk sonra oda siliniyor resimleri atayim anlayacaksıız şuan böyle görünüyor şimdi profili düzenleye gidip kaydet diyeceğim ve başarımlar geliyor . bunların...
  18. İnFless

bunlardan nasıl kurtulabilirim

Arkadaşlar steamde sürekli birileri arkadaşlık isteği atıp Free gift from pubg linki spamlıyolar Bunlardan nasıl kurtulabilirim 1664550557
Top Bottom