Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Steam ssd'yi görmüyor

Arkadaşlar selam pc görürken steam'de gözükmüyor sebebi ne olabilir?
  2. Ahmet Sevinç

steam hesabımın ad değişmiş profil resmi değişmiş

arkadaşlar selam hesabımın adı xxx olmuş profil resmide değişmiş nasıl düzelticem galiba sızma olmuş nasıl kurtulcam
  3. Ahmet Sevinç

Oynaya basıyorum ama oyunu açmıyor normalde oynayabiliyordum

hocam aynısı bana bf oynamak istediğim zamanda oldu , eğer cdproject kendi programı gibi bir şey indirdiyse onu yeniden başlat indirmediyse bi masaüstü kısayoldan başlatmayı dene bende böyle düzeldi garip bir şekilde
  4. Ahmet Sevinç

microsoft oyunu aile paylaşımında oynandı girsem sıkıntı olur mu

arkadaşlar selam forza 4 sea of thieves gibi oyunlar steamimde var ve arkadaşım aile hesabından oynadı fakat kendi microsoft hesabını bağlamış ben de şimdi oynamak istesem işte bu oyun çoktan bağdaştırıldı vs. diyip atar mı beni
  5. Ahmet Sevinç

Xbox game pass almak mantıklımı?

hocam microsoft tekliflerine baktım sayfa boştu bu arada başka bir key aldım ne zaman gelir ?
  6. Ahmet Sevinç

zaten gamepass de ubisoft oyunu çok yok diye biliyorum varsada benim ilgimi çeken oyunlar yok gibi olanlarda bende var yani atabilirsin
  7. Ahmet Sevinç

neyse ya almayız biter :cool:
  8. Ahmet Sevinç

hocam o 3 yıl sistemi hala uygulanabilir mi?
  9. Ahmet Sevinç

Epic Games'te kaç oyununuz var

188 öge
  10. Ahmet Sevinç

Rainbow Six Siege Şu An Alınır mı?

Ben voidu dan almıştım indirim zamanı 30tl falandı
  11. Ahmet Sevinç

Epic Games İndirimi Ne Zaman Gelir

Epic Games Store Yeni Ay Yılı İndirimi 2024 – 27 Ocak – 10 Şubat Epic Games Store Bahar İndirimi 2024 – 24 Mart – 7 Nisan Epic Games Store Mega İndirimi 2024 – 19 Mayıs – 16 Haziran Epic Games Store Yaz İndirimi 2024 – 14 Temmuz – 28 Temmuz Epic Games Store Cadılar Bayramı İndirimi 2024 – 18...
  12. Ahmet Sevinç

EPİC GAMES OYUN ÖNERİLERİ (2000 TL BÜTÇE)

bence tutmaz ama haklısınız son güne dek almasın
  13. Ahmet Sevinç

EPİC GAMES OYUN ÖNERİLERİ (2000 TL BÜTÇE)

rdr 2 , alan wake 2 , a plague tale
  14. Ahmet Sevinç

İndiegala oyun ne zaman aktive olur

arkadaşlar selam indiegaladan ubisoft oyunu aldım ve sepete gelmeden önce bilerek bağlattırdım ubisoft hesabı ile şimdi bu oyun ne zaman aktive olur bilgisi olan varsa sevinirim
  15. Ahmet Sevinç

steam iade ettiğim oyunu birkez daha edebilir miyim

arkadaşlar selam bir oyun aldım neredeyse 93 dakika olmuş fakat ben onu iade etmiştim şimdi tekrardan etsem bir şey olur mu yani edebilir miyim?
  16. Ahmet Sevinç

Xbox mağazasında satılan oyunun pc de desteklendiğini nasıl anlarım

https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/assassins-creed-iv-black-flag/brkmhzx1rcf2 arkadaşlar selam bu ürün pc için destekleniyor mu birde genel olarak nasıl anlarım
  17. Ahmet Sevinç

Epic games sepetim nasıl

Ghostrunner ı eğer sürekli ölmeli ve level temalı oyunları sevmiyorsan kesinlikle önermem ben aldım yükledim pişmanım şu an öyle duruyor
  18. Ahmet Sevinç

Epic Games te Bannerlord Kaç Tl ye Geliyor?

180tl ödüyorsun en sonunda
  19. Ahmet Sevinç

epic sepet nasıl olmuş oyun değişimi yapabilirim önerirseniz

ayrıca the wolf among us , tomb raider oyunlarınıda önerebilirim
  20. Ahmet Sevinç

epic sepet nasıl olmuş oyun değişimi yapabilirim önerirseniz

batman serisi kesinlikle oynanmalı ekleyebilirsen knight ve origins de ekle moonlighter , this war of mine , frostpunk alınabilir oyunlar
Top Bottom