- Reaksiyon skoru
- 0
Böyle bir sepet yaptım 9 ocağa kadar bekletip tüm ücretsizleri toplayıp son gün satın alacağım sizce sepet nasıl neler iyi neler kötü ?
ne zaman?Yarısının daha önce ücretsiz verilmiş olması dışında bir sorun yok güzel sepet
neden neler kötü neler eklenmeli ve başka siteden ac origins + valhalla alacağım diye buraya eklemedimpek tatmin edici bir sepet gibi gelmedi
Hangi siteden alacaksınız hocam?neden neler kötü neler eklenmeli ve başka siteden ac origins + valhalla alacağım diye buraya eklemedim
star wars'un jedi fallen oyunu okeyde diğer iki oyunu pek alınası oyunlar değilneden neler kötü neler eklenmeli ve başka siteden ac origins + valhalla alacağım diye buraya eklemedim
bide aldığınız oyunlar gold pack deluxe pack size yada oyun zevkinize ekstra bir şey katmıyorsa 60 70 lira fazladan vermeye değmez ona göre tekrar düzenlerseniz fena olmazHangi siteden alacaksınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
star wars'un jedi fallen oyunu okeyde diğer iki oyunu pek alınası oyunlar değil
Nasıl ne zaman prime gaming star wars, battlefield ve mass effecti epic tomb raider, bioshock, dying lightı gog ghostrunnerı daha say say bitmez unbound hades chivarly2 celeste ve road96 dışında hepsini bedavaya aldım zamanındane zaman?
Ghostrunner ı eğer sürekli ölmeli ve level temalı oyunları sevmiyorsan kesinlikle önermem ben aldım yükledim pişmanım şu an öyle duruyorBöyle bir sepet yaptım 9 ocağa kadar bekletip tüm ücretsizleri toplayıp son gün satın alacağım sizce sepet nasıl neler iyi neler kötü ?Alıntıyı görüntüle
prime gaming herkeste yok amaNasıl ne zaman prime gaming star wars, battlefield ve mass effecti epic tomb raider, bioshock, dying lightı gog ghostrunnerı daha say say bitmez unbound hades chivarly2 celeste ve road96 dışında hepsini bedavaya aldım zamanında
onu çıkariyim o zaman başka ne ekliyimGhostrunner ı eğer sürekli ölmeli ve level temalı oyunları sevmiyorsan kesinlikle önermem ben aldım yükledim pişmanım şu an öyle duruyor
diğer star warslar çok eski değildi aslında emin misiniz birde voidudan alacağımHangi siteden alacaksınız hocam?
star wars'un jedi fallen oyunu okeyde diğer iki oyunu pek alınası oyunlar değil
bide aldığınız oyunlar gold pack deluxe pack size yada oyun zevkinize ekstra bir şey katmıyorsa 60 70 lira fazladan vermeye değmez ona göre tekrar düzenlerseniz fena olmaz
knk prime gaming 6 ay ücretsiz için samsung telefon yetiyor.prime gaming herkeste yok ama
onu çıkariyim o zaman başka ne ekliyim
diğer star warslar çok eski değildi aslında emin misiniz birde voidudan alacağım
gold Pack deluxe pack aldım çünkü arada 50-100tl fark yok farklar çok az diye deluxe Gold felan ekledim