Arama sonuçları: *

1. Ahmetycsy

Epic Games Yaz İndirimi Ne Zaman Ve Saat Kaçta ?

İndrim tarihleri zaten belli değil genelde millet eski geçen seneki indirim tarihlerine bakarak tahminde bulunuyor. Epic Games büyük indirimleri genelde perşembe günü başlar. Yabancı kaynaklarda 18 Temmuz olacağını tahmin etmiş büyük ihtimalle 18 temmuz başlayabilir. Epic Games Store February...
  2. Ahmetycsy

xbox games pass pc satin almak benim icin mantıklı mı?

14 aylık Game Pass almıştım geçen sene 24 Temmuz da bitecek ve baktım toplamda 30 tane oyun bitirmişim 14 ayda. Daha önceden de 1 aylık almıştım 2021 yılında, o zamanda 1 ayda 14 tane oyun bitirmiştim, yani bana göre 3 senelik almak gereksiz çünkü çok kullanmamışım hatta aylık almak daha...
  3. Ahmetycsy

Steam Profilim İçin Tavsiyeler

Hocam profil görsel olarak güzel de başarım hilesi kullandığınız çok belli oluyor bu yüzden kötü duruyor bence. Tavsiyem başarım hilesini azaltın olur.
  4. Ahmetycsy

steam & epic games 8tl oyun önerisi

Alan Wake 7.50 TL güzel hikaye güzel atmosfer ve gerilim. This War Of Mine 6.20 TL Epicte Batman Arkham Asylum 6.20 TL
  5. Ahmetycsy

İdle daddy güvenilir mi

2 senedir kullanıyorum bir sorun olmadı hocam. Idle Master'ın mobilde olan versiyonu gibi zaten.
  6. Ahmetycsy

Epic games bilgisayarı yavaşlatır mi?

Evet etkisi gözle görülür. Mesela benim eski bilgisayarımda Epic Games'i açmam 1 dakikadan fazla sürüyordu ama şuanki bilgisayarımda 5-10 saniye sürüyor.
  7. Ahmetycsy

Evet var, sağ üstten ayarlar-gizlilik arama ve hizmetler-göz atma verilerini temizle açılan pencerede tüm zamanlar deyip bütün kutucukları işaretleyip şimdi temizle diyorsun.
  8. Ahmetycsy

En kolay yolu hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ayarlardan genel temizlik yapmak olur. Orada çerezleri de silmiş olursun. Ben kafama esince yapıyorum 6 ayda 1 sene de bir duruma göre değişir. Epic Games uygulamasını da arkadaşların dediği gibi yap her pc açıldığında uygulama açılmasın bunu her...
  9. Ahmetycsy

Bilgisayara her yüklediğin oyun, program, dosya, video, resim, browser çerezleri hepsi bilgisayarı zamanla yavaşlatır. Yani kim Epic Games yavaşlatıyor demişse gereksiz bir söylem olmuş.
  10. Ahmetycsy

epic hesabımı nasıl hızlıca satarım

RDR 2, AC Odyssey, Detroit Become Human dışındakiler bedava verilenler. Bu 3 oyundan dolayı 100 TL eder.
  11. Ahmetycsy

Steam E-Pin satışlarını Türkiye'ye kapattı !

Steam cüzdan kodu kovalamanıza gerek yok bence bynogame'den ucuza CS:GO silah alıp sonra Steam pazarda satmak daha karlı oluyor. Cebinden 300 TL çıktı diyelim Steam cüzdana 450-500 TL eklemiş oluyorsun ya da 100 TL çıktı cebinden 140-150 TL ekleyebilirsiniz ben böyle yapıyorum genelde. Ama...
  12. Ahmetycsy

Epic Games'e Başarılar Sistemi Gelmiş

Geleli oldu birkaç ay ama maalesef her oyunda yok. Benim gördüğüm Kena, CyberPunk, Football Manager'lar, Rocket Leage gibi oyunlarda vardı. Oldukça az oyunda var yavaş yavaş gelir zamanla.
  13. Ahmetycsy

Steam kış indirimleri bitti mi?

27 ocakta Steam ay takvimi indirimleri başlayacak o zaman istediğin oyun indirime girerse alırsın. Dert etme indirimler sık sık oluyor.
  14. Ahmetycsy

Epic Games 60 tl indirim kuponuyla hangi oyunu almalıyım

Metro Exodus'u hiç düşünme direkt al 28 TL'ye böyle bir oyun bedava sayılır. Üstelik Gold Edition paketi 2 tane hikaye eklentisi veriyor.
  15. Ahmetycsy

Hitman 3 44 TL ye geliyor güzel oyundur deneyebilirsin. The Division 2 de olabilir hiç oynamadım ama 20 TL görünce almıştım dursun. Far Cry 5 + Far Cry New Dawn 41.80 TL ye geliyor yazmayı unutmuşum.
  16. Ahmetycsy

Epic games cyberpunk 2077 alınır mı ?

Kesinlikle alınır daha ucuza alabileceğin yer yok hatta 100 TL altına alabileceğin yer yok. Epic Games konusunda da dert etme ben şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım oyun aynı oyun zaten. Cyberpunk şuana kadar gelen güncellemeler ile birçok sorunu çözmüş durumda hatta 2022'nin ilk aylarında büyük...
  17. Ahmetycsy

80 TL üzeri oyunları tek seferde de alabiliyorsun sepete atıp 3 oyun olursa 180 TL indirim oluyor tek tek almana gerek yok yani. Birkaç tane oyun önereyim ben de: Cyberpunk 2077 124.50 TL Red Dead Redemption 2 149.50 TL HITMAN 3 104 TL Watch Dogs: Legion 88.77 TL DEATH STRANDING 139.70 Metro...
  18. Ahmetycsy

Gamepass ucuz kod nereden bulabilirim?

Tamam at bakalım.
  19. Ahmetycsy

Sana nerden atabilirim kodu burada özel mesaj yazma var mı? Forumda yeniyim de.
  20. Ahmetycsy

Bende kullanmadığım coca cola dan çıkan 1 aylık Gamepass kodu var. Sanırım son kullanma tarihi 30 ekimdi istersen sana ücretsiz verebilirim kodu.
Top Bottom