Neler Yeni

xbox games pass pc satin almak benim icin mantıklı mı?

TahinPekmez

80+ Silver
horizon zero dawn daki kiz karaktere hic alisamadim saf ***** bir tipi var.2 ay oldu bitiremedim. bende seciyorum.oyunu. sinematik sahne cok olmasini seviyorum amq karekterler karsi karsiya geçip laflamasi itici gelmeye basladi.bos muhabbet dönüyor sürekli.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Zamlardan önce satin almak tabii ki mantıklı geliyor ama gamepass fazla vakit kalmıyor zaten daha rdr2 yi oynayamadim 10 dan fazla satin alip bekleyen oyunlar var kutuphanede.
misal gecen steam de nfs collection aldim burada konusunu görmüşsünüzdür. 185 TL ye 5 nfs oyunu. unbound oynuyorum ara sira ama gamepass daki forza 5'e vakit kalmiyor.
3 aylik kod almistim pass dan 2 ay gitti sadece atomic heart oynadim.
simdi diyorum ki 2 yillik alsam ucuz olsada boşa gidecekse neden para vereyim.
gamepass bize ne vaad ediyor başka, en azindan gelecek buyuk oyunlardan bir haber etse de gaza gelsem.
14 aylık Game Pass almıştım geçen sene 24 Temmuz da bitecek ve baktım toplamda 30 tane oyun bitirmişim 14 ayda. Daha önceden de 1 aylık almıştım 2021 yılında, o zamanda 1 ayda 14 tane oyun bitirmiştim, yani bana göre 3 senelik almak gereksiz çünkü çok kullanmamışım hatta aylık almak daha mantıklı oluyor çünkü ihtiyacın olunca oyunlar birikince hepsini bir ayda oynuyorsun yine karlı oluyor. Pc Game Pass 80 TL olsa bile bence hala çok iyi fiyat. Buna göre düşünebilirsiniz.

TahinPekmez

80+ Silver
14 aylık Game Pass almıştım geçen sene 24 Temmuz da bitecek ve baktım toplamda 30 tane oyun bitirmişim 14 ayda. Daha önceden de 1 aylık almıştım 2021 yılında, o zamanda 1 ayda 14 tane oyun bitirmiştim, yani bana göre 3 senelik almak gereksiz çünkü çok kullanmamışım hatta aylık almak daha mantıklı oluyor çünkü ihtiyacın olunca oyunlar birikince hepsini bir ayda oynuyorsun yine karlı oluyor. Pc Game Pass 80 TL olsa bile bence hala çok iyi fiyat. Buna göre düşünebilirsiniz.
teşekkürler

Top Bottom