Arama sonuçları: *

1. Akhiore

Game pass en ucuz nasıl alırım?

Sağol bakayım bi
  2. Akhiore

Link var mı ben aradım da bulamadım
  3. Akhiore

Teşekkürler deneyecektimde aklıma şey takıldı şimdi biz bunların microsoft hesabıyla pc ye giriyoruz ya acaba bizim bilgilere fln erişebiliyorlarmıdır diye düşündüm microsoft hesabı dediğimiz pc açarken girdiğimiz hesap değil mi zaten forza 5, black ops 6, diablo deneyeceğim sadece. kendi...
  4. Akhiore

Yeni bilgisayar aldım ve game pass almak istiyorum 3 aylık felan https://www.itemsatis.com/microsoft/xbox-gamepass-ultimate-3-aylik-garanti-3197507.html https://www.itemsatis.com/microsoft/kendi-hesabiniza-xbox-gamepass-ultimate-3-ay-3082840.html bu tarz ürünler var ama güvenli mi bilemedim en...
  5. Akhiore

Steam indirme işlemim neden kesik kesik ilerliyor?

Bi ara araştırmıştım steam kaynaklı diye hatırlıyorum güvenlik önlemi vb diye emin değilim ama
  6. Akhiore

Oyun arkadaşı arıyorum

Çok denedim ama olmadı en sevdiğim oyun arkadaşlarımdam biri pubg den sonra rainbow başladı 2k saat felan oynadı onun için birden fazla denedim ama olmadı artık görüşmüyoruz bile 😥
  7. Akhiore

Oyun arkadaşı arıyorum

Ekledim pek ortak oyunumuz yok ama ekli durmaktan zarar gelmez rainbow en sevmediğim oyun olsada :)
  8. Akhiore

Kabasakal guvenirlimi

Safinaza az çektirmedi. Güvenilir ama epic games te daha ucuza geliyor hrlde oradan niye almıyorsun.
  9. Akhiore

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

Baldur abim basmış parayı jürilere
  10. Akhiore

Steam ve Epic Gameste Black Friday.. (EPİCTE %33 İNDİRİM KUPONU!)

Ekledim knk ama sen benden fazla oynamışsın bende 80 saat var onu da 40 fps le oynamıştım yeni pc aldım arkadaşları bekliyorum sabırla ama oynamaya niyetleri yok gibi
  11. Akhiore

Kaybolan gençliğim indirime girerse belki onu almayı düşünüyorum belki oyunlardan eskisi kadar zevk aldığım halime döndürür beni Ciddi olarakta Road96, Call of Duty Black Ops Cold War ve Spider man oyunlarından almayı düşünüyorum birde Apex coinler indirime girse tadından yenmez Xbox ta da güzel...
  12. Akhiore

Tepki koyacağımız yer pek steam değil gibi sanki belki tepki koymamız olan yeri anlamışsınızdır ve tepki koymuşsunuzdur onu bilemem ancak ama steam doğru adres olmayabilir gibi şu an savaşta olan ülkelerin ekonomisi bile türk lirası karşısında güç kazanıyor örnek ukrayna grivnası gibi Not: Bunu...
  13. Akhiore

Yada kimse dolar almasın arkadaşlar toplanalım dolar düşsün o zaman oyun fiyatlarıda düşer amerikayı bile batırabiliriz bu şekilde 1700574586 Türkiye şu an neredeyse globaldeki hiçbir firmanın umrunda değil sadece her tarafa el atmış büyük boyutlu firmalar bi yer kalmayınca bizim ülkeye giriş...
  14. Akhiore

Steam zaten TR sayesinde ayakta duruyormuş öyle açıklama yaptı gaben abi onlar olmasa biz bir hiçiz diyor. Şuan halla ucuza satıyorlar oyunları zaten 60 dolar olan oyun bizde 30 dolar
  15. Akhiore

CS Prime hesabı olup bedava para isteyenler buraya 🔥 Kanıtlı 🔥

Zamanında burdan ne para kazanmıştım yan hesaba yoktu o zamanlar ona yapmadım site adını unuttum ama arayüzden tanıdım özelden mesaj olarak site ismini yazarsan sevinirim. Arkadaşların hesplarl yapıyodum itemlerini flan ben attığım için paranın çoğunu ben alıyordum 1,2 dolarda onlara veriyordum...
  16. Akhiore

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Tek sebebinin ne olduğunu steam platformunda herhangi bir pahalı oyunun incelemelerinde görebilirsiniz şu an beni pek etkilemiyor ama yeni gençliğe yazık düşünsene lisedesin döner 50 tl Cs alayım diyorsun 430 tl yazık zamanında biz 5tl ya döner 24tl ya cs alırdık ama onlara farklı gelmiyordur...
  17. Akhiore

Vpn ile hesap açıp alsan bile yine dolarla almış oluyorsun dolar harici ucuza satış yapan ülkeler varsa orası ayrı tabi ama riskli bir durum bence ban felan yedirtirse sıkıntı şu an bende nerdeyse tüm oyunlar var ondan ama 0 hesapsa denenebilir
  18. Akhiore

Amerikaya taşınırsan alabilirsin yada avrupa ülkeleride olur
  19. Akhiore

CS2 250tl desen önerisi

Hatıra skinlere bakabilirsin cs2 de baya güzel duruyor bence ben full set dizdim ama fiyat olarak değerleri artmaz %90 bence direkt nakit alacaksan steamde deyilse para baynogame den almanı tavsiye ederim
  20. Akhiore

Valorant yeni VCT Bıçak alınır mı

CSdeki bıçak satılıp alınmaz bence cs deki hem yatırım olarak duruyor. Bıçağı bende almayı düşündümde çok bee ana hesap değilse ilerde satılabilecek bir hesapsa alınabilir bence
Top Bottom