Arama sonuçları: *

1. Alestawai

Steam hediyem geri alındı.

Buda olabilir tabii ki
  2. Alestawai

Steam hesap kilitleme

Bu tarz konularda delilleri ayırt etmek çok zor oluyor sahte delil oluşturmak bu konu için çok kolay. Örneğin hesabının kapatılmasını istediğin bir kişi var ve hesabı gerçekten çok değerli, satış sitesi üzerinden hesabın birebir ıd'sine kadar benzetip ss'ler alıp satıldığını sahte bir şekilde...
  3. Alestawai

Steam hediyem geri alındı.

Para vermişsindir demiyorum ama olayın özü şu"%70 fiyattan %60 fiyattan %50 fiyattan Steam üzerinden hesabımda olan bakiyeyi TL'ye çevirmek amacıyla oyun satıyorum beni arkadaş ekliyorsun Steam bakiyemi paraya çevirmek için oyunu sana %50 fiyatta hediye olarak atıyorum sen ucuz oyun almış...
  4. Alestawai

Hesaplarım Toplam Ne Kadar Eder?

Hesap ederi olan 8.500₺ ye Samsun Atakumda Cuma günü elden verilmiştir. 1616961614 Yorum yapan herkese teşekkür ederim
  5. Alestawai

Hocam alıcıyı ben bulurum, alıcı var. Tanımadığım biri de değil. Bana bu siteyi söylediler o sitede yazanın üstüne sat dediler bende olabildiğince ederini alarak satmak istiyorum. Rica ederim kimin alıp almayacağını yazmayın, bilginiz varsa ederini yazın. Teşekkürler. 1616508330 Üniversite...
  6. Alestawai

Hocam bilginiz yok herhalde attığım siteye bakarsanız oyunların "İNDİRİMLİ" fiyatları 4500₺ ediyor DLCLER DAHİL OLMADAN,indirimsiz fiyatı 15.500₺ ediyor ki verecegim fiyatla diğer tüm hesaplar dahil .Yani linke basmaya bile üşenip yorum yapmak için yorum yapmanız gerçekten ilginç. 1616507489...
  7. Alestawai

En ölü fiyattan Site DLC'leri dahil etmeden 4500₺ diyor hocam, hesapta 589 tane DLC var,1500₺ nasil bir hesap yaptınız anlayamadım? Ki zaten Death Stranding+Metro Exodus+Cyberpunk+RDR2+AC: Valhalla +1500₺ ediyor tek başlarına. Garibime gitti hocam 1500₺ demeniz. 1616506385 5k ya bu oyunların...
  8. Alestawai

Merhabalar, uzun zamandır kolleksiyon tarzında biriktirdiğim tüm oyun platformu hesaplarımı kalıcı bir işe başladığım ve işime yoğunlaşmak istediğim için satacağım ama eserleri ne olur bilmiyorum, konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Hesaplar...
  9. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Çizim bana ait arkaplanı para ile aldım tek ihtiyacınız olan çizim vitrini.
  10. Alestawai

Steam Profil tasarımı

bu arkaplan çok tercih ediliyor sanırım puan dükkanında vardı hoş bir havası var ama gökyüzü temalı çok güzel arkaplanlar var 1614882482 dc gelme şansınız var mı yada beni dc ye davet etme şansınız var mı ?
  11. Alestawai

Steam Profil tasarımı

kendi arka planım bence çok tatlı o tarz bakabilirsin,tabii bütçenede bağlı biraz 1614882302 Background Gallery gibi siteler çok yardımcı oluyor
  12. Alestawai

Steam Profil tasarımı

arka plan çok güzel aslında çizim vitirinine de arka planı eklesek süper durur bence
  13. Alestawai

Steam Profil tasarımı

arka plan çizim vitirini ile uyumlu olumuş, ama oraya tam RE veya Outlasttan bir korku karakteri koyup hareketlendirmek ve saber atmak harika gösterirdi bence 1614882134 evet 10 seviye olmak gerekli.
  14. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Crackli versiyonlarını paylaşabilirim.
  15. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Merhabalar dostum biraz geç oldu kusra bakma, kesinlikle profiline hareketli bir çizim vitrini eklemelisin bunu başlangıç seviyesinden başlatıp geliştirebilirsin. Arka planın hoş duruyor,burdan yola çıkabilirsin. Youtube üzerinden 'Hareketli çizim vitrini oluşturma' videolarını izleyebilirsin...
  16. Alestawai

Steam Profil tasarımı

6'dan sonra müsait olurum, isteği kabul ettim.
  17. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Eğer gerçekten ilginizi çekerse tasarım işi ,Ae ve Ps'nin crackli versiyonlarını paylaşabilirim sizlerle.
  18. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Benim hesabıma da dün Belçikadan giriş yapılmış. Herşeyini değiştirdim. Güvenlik önemli 1614842848 Yardımcı olurum tabii ki, işten dönünce bir bakalım neler yapabiliyoruz.
  19. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Ama yinede boş kalınca küçük bir rehber hazırlayacağım. 1614839277 Evet hocam indirim zamanları topluyorum oyunları, 4 senelik hesap.kolleksiyon gibi, Ubisoft hesabımda tüm AC oyunları var mesela.
  20. Alestawai

Steam Profil tasarımı

Hocam rehber işi biraz uzun olur derin bir konu ben daha çok discord üzerinden görüntülü anlatım ile yapmayı düşünüyordum. Ae Ve Ps kullanacağız çünkü.
Top Bottom