Steam Profil tasarımı

Güzel olmuş.

Steam'de VAC olduğu için kızgın atan arkadaşlar... Hesapta hileyi ben kullanmadın çalanlar kullandı raad olun. Bizde yanlış olmaz. Olduysa da yanlışlıkla olmuştur.
İspatlamazsam içim rahat etmez. HAKLI ÇIKMALIYIM 😁

Ekler

• adada.png
    adada.png
    50 KB · Hit: 104
Hocam rehber işi biraz uzun olur derin bir konu ben daha çok discord üzerinden görüntülü anlatım ile yapmayı düşünüyordum. Ae Ve Ps kullanacağız çünkü.
İkiside bende olmadığından çok uğraştırıcak :D

@Alestawai Uzun süredir aynı profili kullanıyorum düzenlemek istiyordum yardım edersen fena olmaz

İspatlamazsam içim rahat etmez. HAKLI ÇIKMALIYIM 😁
Benim hesabıma da dün Belçikadan giriş yapılmış. Herşeyini değiştirdim. Güvenlik önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Alestawai Uzun süredir aynı profili kullanıyorum düzenlemek istiyordum yardım edersen fena olmaz

Yardımcı olurum tabii ki, işten dönünce bir bakalım neler yapabiliyoruz.

Benim hesabıma da dün Belçikadan giriş yapılmış. Herşeyini değiştirdim. Güvenlik önemli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olurum tabii ki, işten dönünce bir bakalım neler yapabiliyoruz.
Belirli bir saattemi döneceksiniz ?
Bu arada steamden ekledim herzaman burada aktif olamıyorum

Eğer gerçekten ilginizi çekerse tasarım işi ,Ae ve Ps'nin crackli versiyonlarını paylaşabilirim sizlerle.

Bende yapmak isterim doğrusu.

bunu yapmak için 10lvl olmak mı gerekiyor?

Merhabalar, başlıktan anlaşılacağı gibi Steam Profil tasarımı yapıyorum, sade ve uyumlu bir şekilde küçük işler çıkartıyorum. Eğer bu konuya ilginiz var ama hiç bilginiz yoksa, başlangıç için size yardımcı olabilirim.

Kendi Steam profilim:

Not: ücret karşılığı yapmıyorum, amacım benim gibi ilgisi olup nereden başlayacağını bilmeyen arkadaşlara yol göstermek.
EN İYİSİ

Geri