Lyndray
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 620
Yorumlayabilir misiniz
Merhabalar dostum biraz geç oldu kusra bakma, kesinlikle profiline hareketli bir çizim vitrini eklemelisin bunu başlangıç seviyesinden başlatıp geliştirebilirsin. Arka planın hoş duruyor,burdan yola çıkabilirsin. Youtube üzerinden 'Hareketli çizim vitrini oluşturma' videolarını izleyebilirsin.![]()
Ben de şöyle bi bırakayım. Yorumlayabilir misin? Neler eksik?
çizim vitirinine arka palanın altta kalacak şekilde elanın render halini koyabilirsin. Bence çok güzel olur. Ae kullanarak basit bir şekilde yapabiliriz.ben de şöyle bırakayım![]()
Steam Community :: Eray Yılmaz
steamcommunity.com
daha çok mor pembe renkli şeyler istiyorum bi öneriniz varmıdır ?
Malesef sadece steam arka planlarını kullanabiliyoruz.belli seviyeden sonra kendi arkaplanı yapabiliyormuyuz
Önerebileceğin arkaplan falan varmı ?Merhabalar dostum biraz geç oldu kusra bakma, kesinlikle profiline hareketli bir çizim vitrini eklemelisin bunu başlangıç seviyesinden başlatıp geliştirebilirsin. Arka planın hoş duruyor,burdan yola çıkabilirsin. Youtube üzerinden 'Hareketli çizim vitrini oluşturma' videolarını izleyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çizim vitirinine arka palanın altta kalacak şekilde elanın render halini koyabilirsin. Bence çok güzel olur. Ae kullanarak basit bir şekilde yapabiliriz.
Malesef sadece steam arka planlarını kullanabiliyoruz.
Böyle güzel wallpaperları nasıl buluyorsunuzMerhabalar dostum biraz geç oldu kusra bakma, kesinlikle profiline hareketli bir çizim vitrini eklemelisin bunu başlangıç seviyesinden başlatıp geliştirebilirsin. Arka planın hoş duruyor,burdan yola çıkabilirsin. Youtube üzerinden 'Hareketli çizim vitrini oluşturma' videolarını izleyebilirsin.
çizim vitirinine arka palanın altta kalacak şekilde elanın render halini koyabilirsin. Bence çok güzel olur. Ae kullanarak basit bir şekilde yapabiliriz.
Malesef sadece steam arka planlarını kullanabiliyoruz.
arka plan çizim vitirini ile uyumlu olumuş, ama oraya tam RE veya Outlasttan bir korku karakteri koyup hareketlendirmek ve saber atmak harika gösterirdi benceBende birşeyler yaptım
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
evet 10 seviye olmak gerekli.bunu yapmak için 10lvl olmak mı gerekiyor?
Ona sonra bakılır gerekirse bende bulurum ama birşeyler bulmam lazımCrackli versiyonlarını paylaşabilirim.
kendi arka planım bence çok tatlı o tarz bakabilirsin,tabii bütçenede bağlı birazÖnerebileceğin arkaplan falan varmı ?
Böyle güzel wallpaperları nasıl buluyorsunuz
10Tl ye kadar çıkarım ve profil çerçevesi alabilir veya hareketli arkaplankendi arka planım bence çok tatlı o tarz bakabilirsin,tabii bütçenede bağlı biraz
bu arkaplan çok tercih ediliyor sanırım puan dükkanında vardı hoş bir havası var ama gökyüzü temalı çok güzel arkaplanlar var![]()
Steam Community :: riwoooc
steamcommunity.com
10Tl ye kadar çıkarım ve profil çerçevesi alabilir veya hareketli arkaplan
dc gelme şansınız var mı yada beni dc ye davet etme şansınız var mı ?10Tl ye kadar çıkarım ve profil çerçevesi alabilir veya hareketli arkaplan
bi site üzerinden yapılıyordu sanırım ismini hatırlayamadım amaarka plan çok güzel aslında çizim vitirinine de arka planı eklesek süper durur bence