Arama sonuçları: *

1. AntremanKoçuMünir

5 Tane Offline Hikayeli Oyun Önerisi

Microsoft Store üzerinden gamepass alıyorsun ve COD oyunlarını bitiyorsun. Steam de 2 dolara BF1 BF V BF4 gibi efsaneler var onları alıp oynayabilirsiniz.
  2. AntremanKoçuMünir

Epic Games'in vereceği gizemli oyun Dragon Age: Inquisition GOTY oldu.

Ne yapacaksın 🤣 oyunu mu sileceksin hocam. Aldınız artık öyle bir durun olsa bile aynen devam 😬
  3. AntremanKoçuMünir

steam forza horizon 5 hangi paketi alayım ?

Para sorun değil dddiğiniz için premium olanı tavsiye ederim. Vip üyelik ile daha fazla para kazanır, haftalık çark hediyesini alırsınız. Ayrıca araç paketleride dahil. Kısaca oyuna gerçekten 2-0 önde başlarsınız...
  4. AntremanKoçuMünir

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Dün acaba almasam mı dediğim paketler şimdi 10 kat farkla tekli satılıyor. Epic ve torrent bizi bekliyor.
  5. AntremanKoçuMünir

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Dün mafia paketi 123₺ aldım. Şimdi bakıyorum bir oyun 40$ eyvahlar olsun.
  6. AntremanKoçuMünir

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

Watch Dogs Legion Mafia serisi Half Life serisi Toplam oyun arşivi 154 oldu. PC alınca RDR den kafayı kaldırırsam bunlara da bakarım 😁 Maliyet 200 TL var yok.
  7. AntremanKoçuMünir

Steam Sepetim nasıl?

Forza ile yaklaşık üç dört sene vakit geçirdim. Hikaye ve online tarafı epey vakit aldı. Eksik arabaları tamamla, parayı 999 yapmaya uğraş derken güzel vakit geçirdim. Taktik ve para konusunda destek veririm ✅
  8. AntremanKoçuMünir

DMC 5 vs NieR vs FF15

Açıkcası birkez oynayıp bitirip sileceğim oyunlar yerine açık dünya veya oynanma süresi daha uzun olan oyunları tercih ediyorum. Bunu DMC hayranı birisi olarak çok fiyatı uygun olmadığı sürece almıyorum.
  9. AntremanKoçuMünir

steam seviye atlamak istiyorum

Zamanında o kadar kastım bir artısı yok bence :)
  10. AntremanKoçuMünir

EA GAMES DE SORUN VAR SİZDE DE BÖYLE Mİ?

Bende sorun yok hocam.
  11. AntremanKoçuMünir

650 GB Şaka mı Hangisi inecek?

Daha az önce letgoda birisine aynısını yazdım. İlana sadece işlemci satılıktır. Kutusuz satışta diye yazıyorum. Gelip işlemciyi tek mi veriyorsun soğutucu var mı diyor... Okumuyoruz malesef...
Top Bottom