DMC Ve NieR Hack n Slash türü oyunlar, FF J-RPG ona göre belirlemen lazım, FF15'in pc portu gelen patchlerle bozuk çok fazla micro-stutter sorunu var. Onun dışında NieR'in oynanışı DMC kadar iyi değil, az buz hikayesi var oynanışı fena değil. Benim bu üçü arasından ilk seçimim DMC5 olurdu tekrar tekrar oynanabilitesi yüksek.Başlıktaki 3 oyundan birini almayı düşünüyorum. Çok tarzım değil fakat her yerde övülen oyunlar olduğu için şans vermek istedim.
Devil May Cry5
NieR Automata
Final Fantasy XV
Kombo yapma hissini Devil may Cry serisinden daha iyi uygulan bir oyun yok. Kombo için DMC5 alınırBaşlıktaki 3 oyundan birini almayı düşünüyorum. Çok tarzım değil fakat her yerde övülen oyunlar olduğu için şans vermek istedim.
Devil May Cry5
NieR Automata
Final Fantasy XV
Hocam o kadar iyi oynanışa sahip bir oyun ki sinirlendiğim zaman Dante, vergil ile kombo yapıp o zevki alıp çıkıyorumDMC Ve NieR Hack n Slash türü oyunlar, FF J-RPG ona göre belirlemen lazım, FF15'in pc portu gelen patchlerle bozuk çok fazla micro-stutter sorunu var. Onun dışında NieR'in oynanışı DMC kadar iyi değil, az buz hikayesi var oynanışı fena değil. Benim bu üçü arasından ilk seçimim DMC5 olurdu tekrar tekrar oynanabilitesi yüksek.
Zamanında faili meçhul sitelerden 3 gblık oyun olduğunu görüp başladığım seri o zamandan beri tekrar tekrar dönüp oynarım hiç gocunmam, Steamden sahip olmama rağmen gidip PS'de alasım geliyor o seviye bir bağımlılık yaptı ben deKombo yapma hissini Devil may Cry serisinden daha iyi uygulan bir oyun yok. Kombo için DMC5 alınır
B2 için NieR alınır
Final fantasy bilmiyorum ama güzel oyundur videolarını görmüştüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o kadar iyi oynanışa sahip bir oyun ki sinirlendiğim zaman Dante, vergil ile kombo yapıp o zevki alıp çıkıyorum