Arama sonuçları: *

1. Arsek

Steam neden sürekli parayı beklemeye atıyor

steam guard kullan mobilden
  2. Arsek

Steam Bakiyeyi nakite çevirme

bu sitede en az 50 dolar gibi bir şey çekiliyor onun dısında komisyon oranı en az olan site burası https://shadowpay.com/en?gclid=CjwKCAjw3dCnBhBCEiwAVvLcux561qWg70hzgd0ilzc7S1bGwy8moik_eIZEuwRsBvu-LzWeE0bXLhoCmQAQAvD_BwE
  3. Arsek

ShadowPay Para Çekme

hatırlamıyorum ama 25 dolark akadar az değil ya 35 ya da 55 yine 1680481252 ve para yatırıım sonra çekiyim diye düşünme öylede olmuıyor steamden yine bir şey alıp satman geerekiyor
  4. Arsek

xbox gamepas ile oynanıcak oyunlar

ya knk tam biliyorumda sistemimi söylemiyim =) sana şöyle söyliyim gta5 60fps crysis3 de oynatıyor bttelfate 4 üde mükemmel oynattı
  5. Arsek

xbox gamepas ile oynanıcak oyunlar

önerileriniz nedir? düşük bi sistemim var şimdilik crysis battlfate (yanlış yazdım sanırım) tarzı oynamak istiyorum ama farklı türde olur
  6. Arsek

coca cola lime xbox gamepas?

forza yı oynamak isterdimde sistem =(
  7. Arsek

cahilik başa bela işte bu zaman kadar boşuna oyunu pahalı diye crack indirdim
  8. Arsek

çok iyimiş nasıl duymadım bu zamana kadar
  9. Arsek

bu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?
  10. Arsek

yanlış yazmış olabilirm kusura bakamayın bana xbox game pas lazım 30 tl ye alıcaktım ama böyle bişe duydum nedir nasıl dır bu şey coca coal lime nerde satılır
Top Bottom