Hocam Shadowpayde senim çekim yapabileceğin tek seçenek crypto o da arada bir açılıyor açıldığında da genelde belli bir miktar çekilebiliyor. yarın falan açılır bekleSelamlar , ShadowPay'de 27 dolarım var bunu nakit olarak çekmek istiyorum ama 1 ödeme yöntemi dışından hepsi kapalı açık olan ödeme yönteminde de min. 55 dolar çekebiliyorum o kadar param yok. Bu kilitli olan yöntemleri nasıl açabilirim
Teşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarıHocam Shadowpayde senim çekim yapabileceğin tek seçenek crypto o da arada bir açılıyor açıldığında da genelde belli bir miktar çekilebiliyor. yarın falan açılır bekle
1040 tl olması lazım :/Teşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarı
hatırlamıyorum ama 25 dolark akadar az değil ya 35 ya da 55 yineTeşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarı
ve para yatırıım sonra çekiyim diye düşünme öylede olmuıyor steamden yine bir şey alıp satman geerekiyorTeşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarı
neyse item alıp bynogamede falan satıcam artık sağolun1040 TL olması lazım :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
1067de olabilir
hocam merhabalar benımde sıtede suan 170 dolarım mevcut . krıpta usdt cekımı var fakat hangı agı yazmam gerekıyor onu anlamadımHocam Shadowpayde senim çekim yapabileceğin tek seçenek crypto o da arada bir açılıyor açıldığında da genelde belli bir miktar çekilebiliyor. yarın falan açılır bekle
Sadece USDT çekim mi açık?hocam merhabalar benımde sıtede suan 170 dolarım mevcut . krıpta usdt cekımı var fakat hangı agı yazmam gerekıyor onu anlamadım
prc20 mı trc20 mı erc20 mı mesela. yanlıs ag adresını verırsem para cop olucak
usdt de komısyon olmadıgı ıcın onu sectımAra sıra açılıyor diğer ödeme yöntemleri, Kripto olarak çekebilirsin açıldığında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece USDT çekim mi açık?
TRX varsa onu seç, genelde ağ ücreti alırlar sadece ağ ücreti en düşük olan TRXusdt de komısyon olmadıgı ıcın onu sectım