ShadowPay Para Çekme

Ryane

80+
Reaksiyon skoru
20
Selamlar , ShadowPay'de 27 dolarım var bunu nakit olarak çekmek istiyorum ama 1 ödeme yöntemi dışından hepsi kapalı açık olan ödeme yönteminde de min. 55 dolar çekebiliyorum o kadar param yok. Bu kilitli olan yöntemleri nasıl açabilirim

Ekler

• resim_2023-04-03_031554266.png
    resim_2023-04-03_031554266.png
    53.5 KB · Hit: 371
Selamlar , ShadowPay'de 27 dolarım var bunu nakit olarak çekmek istiyorum ama 1 ödeme yöntemi dışından hepsi kapalı açık olan ödeme yönteminde de min. 55 dolar çekebiliyorum o kadar param yok. Bu kilitli olan yöntemleri nasıl açabilirim
Hocam Shadowpayde senim çekim yapabileceğin tek seçenek crypto o da arada bir açılıyor açıldığında da genelde belli bir miktar çekilebiliyor. yarın falan açılır bekle

Hocam Shadowpayde senim çekim yapabileceğin tek seçenek crypto o da arada bir açılıyor açıldığında da genelde belli bir miktar çekilebiliyor. yarın falan açılır bekle
Teşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarı

Teşekkürler hocam arada bakıcam artık çok yüksek değildir umarım min çekme tutarı
1040 tl olması lazım :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1067de olabilir

hatırlamıyorum ama 25 dolark akadar az değil ya 35 ya da 55 yine

ve para yatırıım sonra çekiyim diye düşünme öylede olmuıyor steamden yine bir şey alıp satman geerekiyor

Rica ederimm

hocam merhabalar benımde sıtede suan 170 dolarım mevcut . krıpta usdt cekımı var fakat hangı agı yazmam gerekıyor onu anlamadım
prc20 mı trc20 mı erc20 mı mesela. yanlıs ag adresını verırsem para cop olucak

Ara sıra açılıyor diğer ödeme yöntemleri, Kripto olarak çekebilirsin açıldığında.

hocam merhabalar benımde sıtede suan 170 dolarım mevcut . krıpta usdt cekımı var fakat hangı agı yazmam gerekıyor onu anlamadım
prc20 mı trc20 mı erc20 mı mesela. yanlıs ag adresını verırsem para cop olucak
Sadece USDT çekim mi açık?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,915
Üyeler
195,203
Son üye
alestokrat
Geri