Arama sonuçları: *

1. Bukr3j

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

Kesin bir şey diyemiyorum malesef...
  2. Bukr3j

CS 2 CHARM PİYASASINI BİLENLER YARDIM

Bu charmların farklı renkleri var, yasaklaman bitince bakman lazım. 1729539525 Şu anda 3000'den az varsa değerlidir ama...
  3. Bukr3j

PAPARA KART İADE ETME

Papara hesabı açtıysanız hesabınıza sorunsuz bir şekilde yatmak zorunda.
  4. Bukr3j

Steam paramı nakite çevirmek için item tavsiyesi

Oyun hediye ederek oyun ücretini (komisyon vs. alabilirler.) hesap bakiyesi yada banka hesabınıza gönderen siteler var. Güvenilirliklerinden şüpheliyim. CS2 The Armory'deki Isıl İşlem Deagle'ı deneyin. "Blue Gem" çıkarsa fiyatı 1000$'ı geçer diye düşünüyorum. (Yatırım tavsiyesi değildir! Sadece...
  5. Bukr3j

Game Pass oyunlarını AMD Radeon Software görmüyor

Dosya konumlarından kendiniz ekleyebiliyorsunuz.
  6. Bukr3j

Başka bir diskten oyun taşıma.

Fifa 23'ü abimin laptopu ile TV de oynamak istiyorum ve SSD'mi onun laptopuna taktım ama Steam diski algılamasına rağmen diskteki oyunlar gözükmüyor. Benim ssd de başka bir windows kurulu. Oyun dosyalarını laptopun diskine taşımama rağmen oyunu algılamadı.
  7. Bukr3j

"Steam Güncelleme İçin Çevrimiçi Olmalıdır."Hatası.

Technopat' a falan bir göz gezdirdim, sil tekrar yükle düzelir diyor bazıları.
  8. Bukr3j

"Steam Güncelleme İçin Çevrimiçi Olmalıdır."Hatası.

Ağ sürücülerini güncellemeyi dene.
  9. Bukr3j

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Yanı Türkiyede yaşıyoruz. Başka bir şey dememe gerek yok herhalde.
  10. Bukr3j

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Bence güveilir. Sitede adres vs. de var. Bir sıkıntı yaşarsan dava bile açabilirsin. 1625506518 Sitenin sahibi neden site ismiyle kendi hesabını açar ki bir forum sitesinde anlamış dğeilim ama neyse. 1625506586 @Mehmet Yılmaz @Toxpox @EpinGamers konuda geçen sitenin sahibi olduğunu iddia...
  11. Bukr3j

Steam oyunun kartını düşürmek

İyimiş xD
  12. Bukr3j

Steam oyunun kartını düşürmek

Başarım kasma hızı oyundan oyuna ve oyuncudan oyuncuya göre değişir. Arkadaşın sadece başarım kasmak için oynuyorsa bakar internetten falan oyunun başarımlarının nasıl kolayca kazanıldığına oyunar 1-1.5 saat geri iade eder sonra. Bu bir açık değil.
Top Bottom