Neler Yeni

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barkın Çapan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
Güvenilir midir? Steam key olarakmı veriyolar acaba https://epingamers.com/forza-horizon-4-pc/

Pardon steam key tipiymiş ama ben bilemedim alınır mı alınmaz mı

Alma daha ne olduğu belli değil sitenin

bence dolandırıclık sitesi.

Bence güvenilir değil kimse 20 TL ye o oyunu vermez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynısını diyecektim

• Key Değildir, Steam Gift benzeri aktivasyon ürünüdür. yazıyor ama

Sitedeki en ucuz oyunu al dene

Kral cevabı yazdı, among us'ta iyi küfrediyodun he .d

Ben küfür etmedim ki

offline hizmet bu alınmaz ayrıca 10tl den fazla da verilmez buna

yanlıs hatırladım o zaman

Bunlar oyunları hesap şeklinde veriyorlar. Kendi xbox hesabına bağlayıp oynuyorsun. O yüzden bu kadar ucuz.

diğer oyunlarda öyle yazıyor ama forza horizonda
  • Key Değildir, Steam Gift benzeri aktivasyon ürünüdür.
yazıyor

Merhaba,
Ben bahsettiğiniz sitenin sahibiyim. Hepinizin kafasındaki soru işaretini gidermek için cevap yazmak istedim. Öncelikle Forza Horizon 4 ve Football Manager 2021 oyunu bizim Microsoft Store hesabımıza mevcuttur. Gamepass ultimate üyeliği her ay düzenli ödenmekte, sınırsız bilgisayara verdiğimiz hesap bilgileri doğrultusunda oyunlar kurulabiliyor. Oyuna girişlerde kendi 'Xbox Konsol Yardımcısı' hesabınızla bağlanıyor. Oyunlar online oynanabiliyor bu sayede. Elimizden geldiğince müşterilerimizle birebir ve hızlı şekilde ilgilenmeye gayret ediyorum. 😊

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Merhaba,
Ben bahsettiğiniz sitenin sahibiyim. Hepinizin kafasındaki soru işaretini gidermek için cevap yazmak istedim. Öncelikle Forza Horizon 4 ve Football Manager 2021 oyunu bizim Microsoft Store hesabımıza mevcuttur. Gamepass ultimate üyeliği her ay düzenli ödenmekte, sınırsız bilgisayara verdiğimiz hesap bilgileri doğrultusunda oyunlar kurulabiliyor. Oyuna girişlerde kendi 'Xbox Konsol Yardımcısı' hesabınızla bağlanıyor. Oyunlar online oynanabiliyor bu sayede. Elimizden geldiğince müşterilerimizle birebir ve hızlı şekilde ilgilenmeye gayret ediyorum. 😊
nasıl yani bir xbox hesabı ile onlarca pc aynı anda oynabiliyor mu

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
knk offline muhabbeti gibi düşün hesap içinde bissürü kişi var arkadaşta o hesapta oyunları ile sana hizmet sunuyor eposta şifre değişmek yok sanırsam
kişiye özel hesaplarda satılıyor sitede

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
knk offline muhabbeti gibi düşün hesap içinde bissürü kişi var arkadaşta o hesapta oyunları ile sana hizmet sunuyor eposta şifre değişmek yok sanırsam
online yok yani o zaman forzanın ne anlamı kaldı :)

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Merhaba,
Ee... birazcık önyargılı yaklaşabilirim kusura bakmayın fakat profil ve yazılan yazı tek bana mı fake gibi geldi? böyle ucuz hesaplar genelde çalıntı microsoft hesapları falan oluyo bu arada, origin hesapları falan da öyle.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barkın Çapan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar

kişiye özel hesaplarda satılıyor sitede

online yok yani o zaman forzanın ne anlamı kaldı :)

Online oynanabilmekte, sadece verdiğimiz hesap aracı görevi görüyor standart edition sürümünden hariç ultimate de indirebiliyorsunuz. Hesabın ortak olması bir sorun teşkil etmiyor, önemli olan sizin kendi bilgisayarınızda xbox konsol yardımcısı kısmında kendi Microsoft Store oturumunu açık olması. 😊

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
forza4 için gereksiz de 5i gamepassle oynarım o kadar kolayı boşuna depolamadık ;)

Online oynanabilmekte, sadece verdiğimiz hesap aracı görevi görüyor standart edition sürümünden hariç ultimate de indirebiliyorsunuz. Hesabın ortak olması bir sorun teşkil etmiyor, önemli olan sizin kendi bilgisayarınızda xbox konsol yardımcısı kısmında kendi Microsoft Store oturumunu açık olması. 😊
yani aynı anda 10 kişi online girebiliyor mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barkın Çapan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
Ee... birazcık önyargılı yaklaşabilirim kusura bakmayın fakat profil ve yazılan yazı tek bana mı fake gibi geldi? böyle ucuz hesaplar genelde çalıntı microsoft hesapları falan oluyo bu arada, origin hesapları falan da öyle.
Önyargınızı kırmak ve oyunu denemek adına bana özel mesaj atarsanız whatsapptan size kurulum adımlarını yollamak isterim. 😌

forza4 için gereksiz de 5i gamepassle oynarım o kadar kolayı boşuna depolamadık ;)

yani aynı anda 10 kişi online girebiliyor mu
Evet girebilir, çünkü hesabın konsol yardımcısı ile değil kendi hesabınızın konsol yardımcısı ile giriyorsunuz ayrı bir kullanıcı adı ile ayrı bir hesap ile

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barkın Çapan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
alma sakın ben öyle dolandırıldım steamdan 46 TL'ye al
Hayırdır üstadım, neden karalama yapıyorsun? Müşterimiz bile değilsin, neye dayanarak dolandırıldım diyorsun.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Güvenilir midir? Steam key olarakmı veriyolar acaba https://epingamers.com/forza-horizon-4-pc/
Bence güveilir. Sitede adres vs. de var. Bir sıkıntı yaşarsan dava bile açabilirsin.

Merhaba,
Sitenin sahibi neden site ismiyle kendi hesabını açar ki bir forum sitesinde anlamış dğeilim ama neyse.

@Mehmet Yılmaz @Toxpox @EpinGamers konuda geçen sitenin sahibi olduğunu iddia ediyor. Bir sıkıntı falan çıkmasın.

Gloxy

80+ Bronze
Kesinlikle almanı önermem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950
Üyeler