Neler Yeni

Bu Siteden Forza Horizon 4 Alayım mı?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu siteden almadım farklı bir siteden aldım ancak işlemler söylendiği gibi oluyor.Kendi kullanıcı adınız ve kendi hesabınız oluyor.Ana hesap üzerinde alt hesap gibi düşünebilirsiniz.Online girebiliyordum ama bazen de girmiyordu sebebi benle mi alakalı çok fazla araştırmadım açıkcası benim için çokta önemli değildi online oynamak.Müzayedeye girebiliyordum ve istediğim arabaları alıyordum.Ben en üst sürümü almıştım farklı bir siteden çoğu kişide bu şekilde satıyor.Bir sıkıntı çıkıcağını çok düşünmüyorum.(aldığım yerde her ay düzenli olarak şifre değişiyordu satıcıya yazdığım da yeni şifreyi veriyordu bazen 1-2 saat bazen 1-2 gün sürüyordu aktif olduğu zaman yazıyordu.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barkın Çapan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
Kesinlikle almanı önermem.
Kimseye bir sorun, bir mağduriyet, bir kötü izlenimiz yokken bu tarz boş karalamalar yapmanız gerçekten acı bir durum. Tüm müşterilerimi her zaman memnun etmeye yönelik sürekli satın alım öncesi nasıl ilgileniyorsam, satış sonrası da aynı şekilde ilgilenmeye devam ediyorum. Bu yorumu yapmanızda ki amacınız nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence güveilir. Sitede adres vs. de var. Bir sıkıntı yaşarsan dava bile açabilirsin.

Sitenin sahibi neden site ismiyle kendi hesabını açar ki bir forum sitesinde anlamış dğeilim ama neyse.

@Mehmet Yılmaz @Toxpox @EpinGamers konuda geçen sitenin sahibi olduğunu iddia ediyor. Bir sıkıntı falan çıkmasın.
Çok büyük bir sitenin sahibi değilim, burada açılan konuya yorum vermek için tabii ki de üyelik açacağım profilimde adım soyadım var. Kullanıcı adını sitenin ismini yapmak kadar normal bir şey göremedim. 🙂

mustafak0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
Mustafa
Benden al yuzde 25 indirimli. ilanima bakabilirsin

Sitenin ismini hiç duymadım bu arada nasildir bilmiyorum

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Kimseye bir sorun, bir mağduriyet, bir kötü izlenimiz yokken bu tarz boş karalamalar yapmanız gerçekten acı bir durum. Tüm müşterilerimi her zaman memnun etmeye yönelik sürekli satın alım öncesi nasıl ilgileniyorsam, satış sonrası da aynı şekilde ilgilenmeye devam ediyorum. Bu yorumu yapmanızda ki amacınız nedir?

Çok büyük bir sitenin sahibi değilim, burada açılan konuya yorum vermek için tabii ki de üyelik açacağım profilimde adım soyadım var. Kullanıcı adını sitenin ismini yapmak kadar normal bir şey göremedim. 🙂
Yanı Türkiyede yaşıyoruz. Başka bir şey dememe gerek yok herhalde.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
alan kişinin bir sorun yaşıcağını düşünmüyorum ama orijinal almak tabii ki de en iyisi bütçe azsa ve çok oynanmak isteniyorsa alınabilir.Ben aldığım da sadece microsoft üzerinden alınıyordu.Bir oyuna da 450-500tl vermek bana göre saçma,o yüzden 25tl'ye farklı bir siteden aldım.

Top Bottom