Neler Yeni

Blazing Sails mi Forza Horizon 4 mü?

İndirimler bitmek üzere ve hesabımda kalan son parayla şu iki oyunda birini almak istiyorum. Blazing sails almaya daha meraklıyım ama Forza Horizon 4 15 aralıkta steamden kaldırılıcak bidaha indirime girmemesinden korkuyorum.Hangisini almalı yım? Daha doğrusu Forza Horizon 4 aralığa kadar bi daha indirime girer mi?
Forza online desteği kalkacak diye biliyorum kaderi 3 gibi olacak ona göre düşünün

blazing sails i amazon veya epic hep bedava veriyor zaten. Forza al daha karlı olursun.
kanka ben kaçırdım o bedava haftalarını bidaha gelirse de geç geliceğini düşnüyorum karasızım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza online desteği kalkacak diye biliyorum kaderi 3 gibi olacak ona göre düşünün
epicten kalmıyo ondan kapanmaz sunucular

İndirimler bitmek üzere ve hesabımda kalan son parayla şu iki oyunda birini almak istiyorum. Blazing sails almaya daha meraklıyım ama Forza Horizon 4 15 aralıkta steamden kaldırılıcak bidaha indirime girmemesinden korkuyorum.Hangisini almalı yım? Daha doğrusu Forza Horizon 4 aralığa kadar bi daha indirime girer mi?

hiç birinde online girmiycem sevmiyorum multiplayer
Steam'den Forza, 14 Temmuz'da da Epic'ten Blazing al.

Bir şey soracağım online girmeyeceksen Blazing Sails'i alıp ne yapacaksın?

Forza bence hocam.

kanka ben kaçırdım o bedava haftalarını bidaha gelirse de geç geliceğini düşnüyorum karasızım.

epicten kalmıyo ondan kapanmaz sunucular
çokta pahalı bir oyun değil zaten bildiğim kadarıyla , en kötü sonradan alırsın.

forza da girmiycem

14 temmuz indirime girer mi diyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,682
Üyeler
173,411
Son üye
redlineank
Geri