Forza Horizon 4 Alınır Mı?

Lynex34

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar Forza Horizon 4 Steamda 4 dolara düşmüş sizce alınır mı,belli bir zaman sonra sıkar mı?

Alınır. Tüm DLCleriyle 100 liraya almıştım. Direksiyon seti alırsan baya sarar

Hocam sizce bir daha indirime düşer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye ile oynayacağım maalesef sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
valla düşüyor ama sık sık değil arkdaşlarla oynayınca sarıyor

4 dolarin altina düsmez de yine indirime girer, bitirdiğim ilk forza oyunudur kendileri, şu an 5'i oynuyorum nedense 4 daha çok sarmıştı bilmiyorum.

Klavye ile oynayacağım maalesef sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
Kişiden kişiye değişir, benim direksiyon setim olsa şuan 500 saat oynamıştım ama olmadığı için çok sarmadı 30 saati geçmedi
İndirime girer ama satışı duracak yakında haberin olsun

sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
Düşmeyebilir ve belki son indirimi olabilir. Sene sonu gelmeden kalkacağını söyleyenler vardı.

Klavye yerine ds4 ile oynarsanız biraz daha keyif verici olabilir

Edit: DLC leri kaldırmışlar gözükmüyor büyük ihtimal gidici hocam alın geçin varsa bakiye

En pahalı sürümünü alın aralıkta Steamden de kalkacak şu anki parasına değer.

Steamden kalkacak diye biliyorum son fırsatınız bu almak için.

Direksiyon seti ile hiç güzel olmuyor. Üstteki arkadaş neye dayanarak sarar demiş anlamadım. Direksiyonla oynayacaksan asetto veya ETS 2 gireceksin

klavye ile araba oyunları oyniyacaksan hiç alma gram tat vermez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri