alınırMerhabalar Forza Horizon 4 Steamda 4 dolara düşmüş sizce alınır mı,belli bir zaman sonra sıkar mı?
Hocam sizce bir daha indirime düşer mialınır
Klavye ile oynayacağım maalesef sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?Alınır. Tüm DLCleriyle 100 liraya almıştım. Direksiyon seti alırsan baya sarar
valla düşüyor ama sık sık değil arkdaşlarla oynayınca sarıyorHocam sizce bir daha indirime düşer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Klavye ile oynayacağım maalesef sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
Kişiden kişiye değişir, benim direksiyon setim olsa şuan 500 saat oynamıştım ama olmadığı için çok sarmadı 30 saati geçmediHocam sizce bir daha indirime düşer mi
Klavye ile oynayacağım maalesef sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
Düşmeyebilir ve belki son indirimi olabilir. Sene sonu gelmeden kalkacağını söyleyenler vardı.sizce bir daha indirime düşer mi birde bir zamandan sonra sıkıyor mu oyun?
Steamden kalkacak diye biliyorum son fırsatınız bu almak için.Hocam sizce bir daha indirime düşer mi
Direksiyon seti ile hiç güzel olmuyor. Üstteki arkadaş neye dayanarak sarar demiş anlamadım. Direksiyonla oynayacaksan asetto veya ETS 2 gireceksinHocam sizce bir daha indirime düşer mi
klavye ile araba oyunları oyniyacaksan hiç alma gram tat vermezHocam sizce bir daha indirime düşer mi