Neler Yeni

Yardım Forza Horizon 4 Alınır mı?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ömer Kurşun
Arkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?
Oyuncu sayısı olarak forza 5 ten daha fazla oyuncusu var ve alacaksan standart sürüm alma full paket al yoksa hiç alma
Oyunda yakın zamanda satıştan kalkacak al

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
812
İsim
ibrahim can
90 dan fazla alıyordum gibi hatırlıyorum hocam ben ama cok akıcıydı. baya oldu oynayalı :D
valla genel 90 sanırım illaki cıktıgı oluyodur bende cok bakmıyorum ama akıcı evet

Senerr

80+ Bronze
forza 4 ü 1 ayda günde 6-8 saat oynuyordum. fh5 almak için gün sayıyorum düzgün indirirme girerse
Ah be, AAA oyun değil ama AAA oyun parası fiyatında olması çok kötü ve dövizden dolayı Sony'nin yapımlarına göre global anlamda ucuz orta fiyatta denebilecek oyun bizde 1000 tl olduğundan indirimsiz insan alırken düşünüyor indirimli hali bile düz 500 TL premium alsan yine sıkıntı. Alabilen forza 4'ü alsın, tek eksiği haritası 5'e göre. Forza horizon 5'in haritası çok daha düşünülmüş ve geniş bir harita eleyici modu da bu yüzden daha eğlenceli şu an ama eleyici modu dengesiz 2 level araba 5 level arabadan daha güzel mesela. Forza 4'te eleyici modu aşırı dengeli fakat haritayı ezberlemesi kolay ve elin ısınınca tekrara erkenden bağlıyor. Mevsim olayı 4. oyunda daha güzel ve şehir olayı da 4. oyunda daha iyi o yüzden 4. oyunu alabilirsiniz halen. 4. oyunda da bildiğim kadarıyla dlcleri önemliydi, bende mesela sadece VIP vardı ne oldu bilmiyorum oynamadım uzun süre ama baya kolaylık sağlıyor. Bir de 4. oyunun bu son indirimi sanırım bir daha satıştan kaldırılacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru banaysa maximum ayarlarda fh4 ü asla kasma donma olmadan oynadım. darısı 5'e :D
5 için full ayarlarda 8 gb vram yetmiyor kartım 90 fps üzeri alabilecek güce sahip ama vramden dolayı drop yiyor oyun. 1 ayarı kısarak anca rahat oynayabiliyordum ben. Oyun zaten uyarısını veriyor hem de şak diye yarışın ortasında falan.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ah be, AAA oyun değil ama AAA oyun parası fiyatında olması çok kötü ve dövizden dolayı Sony'nin yapımlarına göre global anlamda ucuz orta fiyatta denebilecek oyun bizde 1000 tl olduğundan indirimsiz insan alırken düşünüyor indirimli hali bile düz 500 TL premium alsan yine sıkıntı. Alabilen forza 4'ü alsın, tek eksiği haritası 5'e göre. Forza horizon 5'in haritası çok daha düşünülmüş ve geniş bir harita eleyici modu da bu yüzden daha eğlenceli şu an ama eleyici modu dengesiz 2 level araba 5 level arabadan daha güzel mesela. Forza 4'te eleyici modu aşırı dengeli fakat haritayı ezberlemesi kolay ve elin ısınınca tekrara erkenden bağlıyor. Mevsim olayı 4. oyunda daha güzel ve şehir olayı da 4. oyunda daha iyi o yüzden 4. oyunu alabilirsiniz halen. 4. oyunda da bildiğim kadarıyla dlcleri önemliydi, bende mesela sadece VIP vardı ne oldu bilmiyorum oynamadım uzun süre ama baya kolaylık sağlıyor. Bir de 4. oyunun bu son indirimi sanırım bir daha satıştan kaldırılacak.
fh4 ü gamepass 1 aylık 6tl olduğu vakit alıp oynamıştım. hiç saracağını sanmıyordum. süper sardı. özellikle eleyici ve oynanışı. haritası etkileşimleri güzel. araba modifiye tarzı çok hoşuma gitti. fh4 4 dolar oldu alamam ama fh5 için para biriktiricem :D

5 için full ayarlarda 8 gb vram yetmiyor kartım 90 fps üzeri alabilecek güce sahip ama vramden dolayı drop yiyor oyun. 1 ayarı kısarak anca rahat oynayabiliyordum ben. Oyun zaten uyarısını veriyor hem de şak diye yarışın ortasında falan.
fh5 o kadar sistem istiyormu ya ?

Senerr

80+ Bronze
fh4 ü gamepass 1 aylık 6tl olduğu vakit alıp oynamıştım. hiç saracağını sanmıyordum. süper sardı. özellikle eleyici ve oynanışı. haritası etkileşimleri güzel. araba modifiye tarzı çok hoşuma gitti. fh4 4 dolar oldu alamam ama fh5 için para biriktiricem :D
Türk lirasında fiyatlandırma varken en fazla 60 TL'ye düştü diye biliyorum bence 4 dolar halen ucuz o oyuna. Tek sıkıntı dlcsiz oyun sıkıntı oluyor, hani oynanış ve eğlenme anlamında değilde oyun gözüne soka soka sen content'in önemli kısmını kaçırıyorsun hissiyatını veriyor bu hoşuma gitmiyor. Hiç bir şey olmasa bile sıkılıp bir VIP almıştım ben 80 TL+ 30 TL verip DLC olarak VIP aldım forza serisinin kaldırıldığını bilmediğimden imkanım olmasına rağmen diğer dlcleri satın almamıştım onun pişmanlığını yaşadım çünkü Forza 5'in işe yarayacak vip gibi dlcleri var onlarda da 1 oyun parasına satılıyor dolardan ancak 4. oyunda böyle değildi.

fh5 o kadar sistem istiyormu ya ?
Optimizasyonu güzel ama vram problem hocam. Aynı oyun için 4060 değilde rakibi 7600 XT veya 6600XT kullanırsanız 1080Tİ performansı alabiliyorsunuz o kadar maksimumda.

forza4de yaklasık 350 saatim var cok guzel oyun hala arada girip kafa dagıtıyorum ama forza 5i sistemin kaldırıyorsa forza 5 bence
4. oyunda 90 100 saate hemen hemen çoğu içeriği bitirmiştim ben kalan saatte ne yaptınız da o kadar oldu ya ? DLC'ler uzatmış sanırım baya bir de başarım kasmışsınız gibi düşündüm.

Son düzenleme:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Türk lirasında fiyatlandırma varken en fazla 60 TL'ye düştü diye biliyorum bence 4 dolar halen ucuz o oyuna. Tek sıkıntı dlcsiz oyun sıkıntı oluyor, hani oynanış ve eğlenme anlamında değilde oyun gözüne soka soka sen content'in önemli kısmını kaçırıyorsun hissiyatını veriyor bu hoşuma gitmiyor. Hiç bir şey olmasa bile sıkılıp bir VIP almıştım ben 80 TL+ 30 TL verip DLC olarak VIP aldım forza serisinin kaldırıldığını bilmediğimden imkanım olmasına rağmen diğer dlcleri satın almamıştım onun pişmanlığını yaşadım çünkü Forza 5'in işe yarayacak vip gibi dlcleri var onlarda da 1 oyun parasına satılıyor dolardan ancak 4. oyunda böyle değildi.

Optimizasyonu güzel ama vram problem hocam. Aynı oyun için 4060 değilde rakibi 7600 XT veya 6600XT kullanırsanız 1080Tİ performansı alabiliyorsunuz o kadar maksimumda.

4. oyunda 90 100 saate hemen hemen çoğu içeriği bitirmiştim ben kalan saatte ne yaptınız da o kadar oldu ya ?
oyunda ucuz güzel araba alıp modifiye etmek ayrı süper oyunncularla yarış haritada gezme falan oynatıyr.

Senerr

80+ Bronze
oyunda ucuz güzel araba alıp modifiye etmek ayrı süper oyunncularla yarış haritada gezme falan oynatıyr.
Bana forza serisi geneli hikaye olarak çok yapay geliyordu, eski bir need for speed oyuncusu olduğumdan bu sırıtıyor bana tabii herkes bir yarış oyunundan hikaye beklemez ama diyologlar falan bana baya yapay gelmişti 4. oyunu ilk oynadığımda ve evet bende gamepass ile denemiştim ilk ama o save çöp oldu. Steam'den ayrıca aldım çıkınca çünkü oyun epey sonra çıktı Steam'e. Gamepass sürümünde de çok fazla hata aldım ben ki Xbox ile alakalıydı geneli. Steam'e çıkınca daha rahatlamıştım, 5. oyunun hikayesi de bana aynı tadı verdi ama 1 tık daha erken serbest bırakıyor o yüzden benim açımdan daha iyiydi. Bir de 5. oyunda insanların model kalitesine biraz özenmişler 4. oyunda robot gibiydi hepsi. Ben 4. oyunda hikayeyi saldım direkt eleyici abanmıştım baktım win almadığım araba kalmadı neredeyse saldım oyunu ondan sonra hikaye de bitti sanırım bende. Harita küçük olunca belki zorlasaydım 1 level araba ile win alırdım.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
XXXX
Arkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?
4 al 5 e gerek yok

zPastwL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
4 aktif olarak oynuyorum ppyi 5 te çektim 4 online bitecek az zaman kaldı bende güzel indiirm gelirse 5 almak istiyorum fakat 4 ün yeri ayrıdır

Senerr

80+ Bronze
4 aktif olarak oynuyorum ppyi 5 te çektim 4 online bitecek az zaman kaldı bende güzel indiirm gelirse 5 almak istiyorum fakat 4 ün yeri ayrıdır
Sende vram sorununa takılırsın benim gibi 5. oyunda. :kekw:
Ekran kartım bir de az fps almadığından dropların sebebini anlamam çok zaman aldı ama 1 ayarı Extreme'den Ultra'ya düşüreyim dedim drop bir daha yemedim ve o video ram uyarısı gelmeyince anladım vram gerçekten sınırda olduğunu.

zPastwL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
hatta şuraya az önce girdim ve çektiğim en güzel (en azından bana göre) en iyi fotoğrafı koyayım

Sende vram sorununa takılırsın benim gibi 5. oyunda. :kekw:
yok gayet güzel akıcı oynuyordum gamepass ile oynadım

Ekler

• 2.jpg
    2.jpg
    394 KB · Hit: 12

Senerr

80+ Bronze
hatta şuraya az önce girdim ve çektiğim en güzel (en azından bana göre) en iyi fotoğrafı koyayım

yok gayet güzel akıcı oynuyordum gamepass ile oynadım
Ayarların extreme değilse sorun olmaz.

Top Bottom