forza 4ü anca oynarsınSistem 1050 ti kaldırır ama fiyat çok yüksek
Gameship indir telefonuna ordan alArkadaşlar merhabalar Forza 4 inidirmde ancak Forza 5 varken halen alınır mı eskidi mi yoksa alınabilir mi? Standart olan versiyonunu düşünüyorum 4 dolardan mantıklı mıdır?
medium 60fps senin icin yeterliyse oyna sahsen öyle güzel bi oyun ultrada oynanmalı yoksa cok zevk alınmaz benceForza 5 medium ayarlarda 60 fps alıyor fps test videolarında nasıl anca oluyor?
her şey grafik değil hocam bence oynanışta önemli bence sarar arkadaş oynamak istiyorsa illa mediumda iyidirmedium 60fps senin icin yeterliyse oyna sahsen öyle güzel bi oyun ultrada oynanmalı yoksa cok zevk alınmaz bence
evet bende indirim bekliyorumforza 4 ü 1 ayda günde 6-8 saat oynuyordum. fh5 almak için gün sayıyorum düzgün indirirme girerse
zevk meselesi tabii kiher şey grafik değil hocam bence oynanışta önemli bence sarar arkadaş oynamak istiyorsa illa mediumda iyidir
Aynen öyle zevk meselesi ilerde pc değiştirirse trada girerevet bende indirim bekliyorum
sistemlerimizin ekran kartı neredeyse aynı yüksek ayarlarda tatmin eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zevk meselesi tabii ki
Soru banaysa maximum ayarlarda fh4 ü asla kasma donma olmadan oynadım. darısı 5'eevet bende indirim bekliyorum
sistemlerimizin ekran kartı neredeyse aynı yüksek ayarlarda tatmin eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zevk meselesi tabii ki
evet bende en extreme ayarlarda 90fps civarı oyniyorumSoru banaysa maximum ayarlarda fh4 ü asla kasma donma olmadan oynadım. darısı 5'e![]()