Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,521
530 saat oynamış biri olarak max 350 tl ederi
200 daha koy Minecraft almicrosoft storeda bir türlü indirime denk gelemedim 1000 tl ye bir oyuna para vermek istemiyorum çok arada kaldım bu fiyata forza horizon 5 standart alınır mı 10 gün içinde indirim gelir mi gelse ne kadara düşer?
1000tl değmez yeni oyunu gelecek zaten ben ilk çıktığında 350 ye almıştım steamdenmicrosoft storeda bir türlü indirime denk gelemedim 1000 tl ye bir oyuna para vermek istemiyorum çok arada kaldım bu fiyata forza horizon 5 standart alınır mı 10 gün içinde indirim gelir mi gelse ne kadara düşer?
evet mantıklı olabilir ama kullandığım microsoft hesabım 8 9 senelik ve yıllardır bu hesaptan windows kullanıyorum o yüzden başka hesap istemiyorumhacı gamepass hesapları satıyorlar hiç gerek yok o parayı o oyuna vermeye zamanında keyfini çıkartmak için 3 aylık aldım 3 ayda hevesimi aldım bıraktım FH4 var ara ara girip dekor çekip çıkıyorum
ek olarak fh5'i 1k görünce iç sesimi de ekleyeyim;
hocam gayet mantıklı düşünüyorsunuz ama herhangi bir indirim dışında alınacağı taraftarı değilim. bunca zaman hiçbir oyuna 1000 lira gibi bir para vermedim. ancak oyun içi içerikler alırım o da tek seferde o kadar harcamam ortalama 400 500 falan harcarım genelde valoranttan kaplama alıyomevet mantıklı olabilir ama kullandığım microsoft hesabım 8 9 senelik ve yıllardır bu hesaptan windows kullanıyorum o yüzden başka hesap istemiyorum
steam hesabımı sildim microsoft store dışında harici oyun filan indirmekte istemiyorum oyunlarla aram baya azaldı
fh5 açık dünya oyunu diye kafa dağıtmalık düşünüyorum hergün girip kasmak gibi bir niyetim yok
konu aktif olarak gördüğüm için yazayim dedim. steamden almak problem deilse biraz bekleyin. bu ayın sonunda sonbahar indirimleri başlıyor. büyük indirimlerden birisi. direk deluxe paketi 1000 tl ye falan düşebilir. o sıralarda düştüğünde alınabilir. onun dışında 1000 tl verilir ama ne kadar dolu oynarsınız o çok şüpheli. bende dlc takıntısı var tüm oyunları dlc ile alıyorum ona rağmen forza 4'ü 250-300 saat oynadım forza 5'i 120. saate gelince baymaya başladı saldım. aynı oyunu tekrar tekrar oynatıyor gibi hissettiriyor bi süre sonramicrosoft storeda bir türlü indirime denk gelemedim 1000 tl ye bir oyuna para vermek istemiyorum çok arada kaldım bu fiyata forza horizon 5 standart alınır mı 10 gün içinde indirim gelir mi gelse ne kadara düşer?