Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

AYNI BAŞLIĞI TEKRAR AÇIYORUM STEAM İNDİRME HIZIM DÜŞÜYOR

o zaman sorun bilgisayarın internet kaynağında ethernet kablosu veya portunda wifi ise wifi çipinde 1726325895 @Emocanis telefonu kablo ile pc ye bağlayıp (telefonun wifi si açık ve usb bağlanma modu (usb tethering) açık bir şekilde pc deki diğer internet kaynaklarını (ethernet wifi çipi vs.)...
  2. Cagdas5389

olur ssd çok çok iyi değil ise özellikle KÜÇÜK dosyalarda depolama hızını yavaşlar şöyle örnek vereyim 1 milyon tane 1 kb dosyayımı aktarmak daha zor olur yoksa 1 tane 1 gb dosya mı?
  3. Cagdas5389

benim tahminince indirdiğiniz depolama birimi internetin hızına yetişemediği için internet kendini kısıtlıyor
  4. Cagdas5389

hocalarım 20 kasım bitti

koskoca firma tüh 20 kasımdı dimi unuttuk seneye diyecek hali yok bu 24 saat içinde olur işte
  5. Cagdas5389

Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

arkadaşlar sanki dünyanın sonu geldi indie oyunlar dışında fiyatlar hep aynı kalıcak büyük firmalarda bi değişiklik bile olmayacak ne bu şey alan alsın almayan varsa artık harr harr diye gezsin denizlerde yapacak bir şey yok
  6. Cagdas5389

Steam'e ne kadar ödediniz? ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI STEAMDE YEDİM XD

bi 40 tl verdim sanırsam oyun fiyatlarını görünce vermek istemedim biraz denizde korsan olacağım
  7. Cagdas5389

Steam hesabım kaç tl eder

bi 70 tl si var
Top Bottom