Neler Yeni

AYNI BAŞLIĞI TEKRAR AÇIYORUM STEAM İNDİRME HIZIM DÜŞÜYOR

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrecan Ekici
WhatsApp Image 2024-09-14 at 13.39.31.jpeg
whatsapp-image-2024-09-14-at-13-57-35-jpeg.724262

Arkadaşlar selam hiçbir yerde düzgünce bir cevap bulamadığım için bir daha soruyorum . ev internetim 100 mbps fibernet. fakat steamda herhangi bir oyunu indirmeye kalktığımda indirme hızım 130 kb lara düşüyor steamı tekrar kapatıp tekrar açıp indirmeyi bir döngü halinde bitiriyorum . Önceki sorduğumda arkadaşlar bana ssd ile ilgili bir proplem olabileceğini söylediği için ssdyi söküp başka bir bilgisayarda denedik cayır cayır durmadan indiriyor. Şuan tekrardan w11 format attım ve yine aynı problem ile karşı karşıyayım . İndirme önbelleğini temizledim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı . Bilgisayarıma 30-40k para verip böyle ***** saçma şeylerden can sıkılınca cidden hevesi kalmıyor insanın . sevgiler

Ekler

• WhatsApp Image 2024-09-14 at 13.57.35.jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-14 at 13.57.35.jpeg
    69.5 KB · Hit: 560

Gurkanpiro

80+ Platinum
steamle alakalı bırsey bu ayarlardan bolgenızı degıstırıp denermısınız ankara ya felan

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrecan Ekici
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam yaptım aynı problem devam ediyor

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrecan Ekici
hocam daha 300gb yer var yeni format attım hiçbir farklı bir 3. part yazılım yok neredeyse. steam önbelleğini de temizledim her şeyi denedim

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Alıntıyı görüntüle
whatsapp-image-2024-09-14-at-13-57-35-jpeg.724262

Arkadaşlar selam hiçbir yerde düzgünce bir cevap bulamadığım için bir daha soruyorum . ev internetim 100 mbps fibernet. fakat steamda herhangi bir oyunu indirmeye kalktığımda indirme hızım 130 kb lara düşüyor steamı tekrar kapatıp tekrar açıp indirmeyi bir döngü halinde bitiriyorum . Önceki sorduğumda arkadaşlar bana ssd ile ilgili bir proplem olabileceğini söylediği için ssdyi söküp başka bir bilgisayarda denedik cayır cayır durmadan indiriyor. Şuan tekrardan w11 format attım ve yine aynı problem ile karşı karşıyayım . İndirme önbelleğini temizledim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı . Bilgisayarıma 30-40k para verip böyle ***** saçma şeylerden can sıkılınca cidden hevesi kalmıyor insanın . sevgiler
benim tahminince indirdiğiniz depolama birimi internetin hızına yetişemediği için internet kendini kısıtlıyor

burakdiA

80+
Arada bu sorun bende de oluyordu. Aç kapa yapınca belli bir süre düzeliyor gibi oluyor. İnternet tarifenizdeki aile koruması, güvenli internet gibi korumaları kaldırıp deneyebilirsiniz. Örnek veriyorum bu tarz korumalar Ubisoft Connect gibi uygulamalarda bile kısıtlama sebebi oluyor. Farklı bir yöntem olarak internet servis sağlayıcınızı arayın ve bu tarz korumaları kaldırın. Eğer faydası olmazsa tekrar açabilirsiniz.

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrecan Ekici
Sadece steam'da mi oluyor peki bu durum? Epic games'te falan denediniz mi?
hocam bütün platformlarda oluyor ama arkadaşımın bilgisayarına takıp denediğimizde bir sıkıntı yok indiriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arada bu sorun bende de oluyordu. Aç kapa yapınca belli bir süre düzeliyor gibi oluyor. İnternet tarifenizdeki aile koruması, güvenli internet gibi korumaları kaldırıp deneyebilirsiniz. Örnek veriyorum bu tarz korumalar Ubisoft Connect gibi uygulamalarda bile kısıtlama sebebi oluyor. Farklı bir yöntem olarak internet servis sağlayıcınızı arayın ve bu tarz korumaları kaldırın. Eğer faydası olmazsa tekrar açabilirsiniz.
peki hocam

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ömür
hocam bütün platformlarda oluyor ama arkadaşımın bilgisayarına takıp denediğimizde bir sıkıntı yok indiriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hocam
hangi internet sağlayacısını kullanıyorsun bende türkcell var sadece steam de oluyor aynı sorun

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emrecan Ekici
benim de türkcell dostum

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
Ne takarsan tak yetişememe durumu olmaz.
olur ssd çok çok iyi değil ise özellikle KÜÇÜK dosyalarda depolama hızını yavaşlar şöyle örnek vereyim 1 milyon tane 1 kb dosyayımı aktarmak daha zor olur yoksa 1 tane 1 gb dosya mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,004
Üyeler
164,593
Son üye
white358
Top Bottom