Neler Yeni

AYNI BAŞLIĞI TEKRAR AÇIYORUM STEAM İNDİRME HIZIM DÜŞÜYOR

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue
olur ssd çok çok iyi değil ise özellikle KÜÇÜK dosyalarda depolama hızını yavaşlar şöyle örnek vereyim 1 milyon tane 1 kb dosyayımı aktarmak daha zor olur yoksa 1 tane 1 gb dosya mı?
Testlerde görünüyor zaten hızın düştüğü ama hala yazmak için yeterli hızda ayrıca tüm dosyalarda 1kb değildir herhalde 😱

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Testlerde görünüyor zaten hızın düştüğü ama hala yazmak için yeterli hızda ayrıca tüm dosyalarda 1kb değildir herhalde 😱
o zaman sorun bilgisayarın internet kaynağında ethernet kablosu veya portunda wifi ise wifi çipinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emocanis telefonu kablo ile pc ye bağlayıp (telefonun wifi si açık ve usb bağlanma modu (usb tethering) açık bir şekilde pc deki diğer internet kaynaklarını (ethernet wifi çipi vs.) söküp telefonu wifi adaptör olarak kullanarak) tekrar deneyebilir misin

DirtyBlue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
DirtyBlue

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berat
Alıntıyı görüntüle
whatsapp-image-2024-09-14-at-13-57-35-jpeg.724262

Arkadaşlar selam hiçbir yerde düzgünce bir cevap bulamadığım için bir daha soruyorum . ev internetim 100 mbps fibernet. fakat steamda herhangi bir oyunu indirmeye kalktığımda indirme hızım 130 kb lara düşüyor steamı tekrar kapatıp tekrar açıp indirmeyi bir döngü halinde bitiriyorum . Önceki sorduğumda arkadaşlar bana ssd ile ilgili bir proplem olabileceğini söylediği için ssdyi söküp başka bir bilgisayarda denedik cayır cayır durmadan indiriyor. Şuan tekrardan w11 format attım ve yine aynı problem ile karşı karşıyayım . İndirme önbelleğini temizledim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı . Bilgisayarıma 30-40k para verip böyle ***** saçma şeylerden can sıkılınca cidden hevesi kalmıyor insanın . sevgiler
aynı sorun bendede var düzelmiyor :D

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrecan Ekici
Hocam ssd ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü testini yaptık ama internet sağlayıcı olur ama arkadaşın dediği gibi ya ethernet portuna bağlı bir çip işi yavaşlatıyorsa da bir ihtimal telefonu bağlayıp denicem birazdan

lepistes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Berkay
Steam
https://steamcommunity.com/id/lepistes
Discord
lepistes#1213
Aynı sorun bendede var müşteri hizmetlerinden adamlar falanda geldi çözüm yok ama sorun şuymuş:
eğer internet tarifemi sabit 46mbps kullanırsam böyle bir sorun olmazmış fakat altyapımız 100mbps'yi desteklemesine rağmen eski ve sorunlu olduğu için 100mbps internet tarifesini istersem stabil çalışmayacağını internete yük bindiğinde yavaşlayacağını söylediler aynı şey sizin içinde geçerli olabilir.

Emocanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emrecan Ekici
Aynı sorun bendede var müşteri hizmetlerinden adamlar falanda geldi çözüm yok ama sorun şuymuş:
eğer internet tarifemi sabit 46mbps kullanırsam böyle bir sorun olmazmış fakat altyapımız 100mbps'yi desteklemesine rağmen eski ve sorunlu olduğu için 100mbps internet tarifesini istersem stabil çalışmayacağını internete yük bindiğinde yavaşlayacağını söylediler aynı şey sizin içinde geçerli olabilir.
sağ olun hocam bilgi için teşekkür ederim

o zaman sorun bilgisayarın internet kaynağında ethernet kablosu veya portunda wifi ise wifi çipinde

@Emocanis telefonu kablo ile pc ye bağlayıp (telefonun wifi si açık ve usb bağlanma modu (usb tethering) açık bir şekilde pc deki diğer internet kaynaklarını (ethernet wifi çipi vs.) söküp telefonu wifi adaptör olarak kullanarak) tekrar deneyebilir misin
hocam denedim aynı şekil 130 kb lara düşüyor 5-10 gb indirme sürecinden sonra

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Tunahan Selçuk
Alıntıyı görüntüle
whatsapp-image-2024-09-14-at-13-57-35-jpeg.724262

Arkadaşlar selam hiçbir yerde düzgünce bir cevap bulamadığım için bir daha soruyorum . ev internetim 100 mbps fibernet. fakat steamda herhangi bir oyunu indirmeye kalktığımda indirme hızım 130 kb lara düşüyor steamı tekrar kapatıp tekrar açıp indirmeyi bir döngü halinde bitiriyorum . Önceki sorduğumda arkadaşlar bana ssd ile ilgili bir proplem olabileceğini söylediği için ssdyi söküp başka bir bilgisayarda denedik cayır cayır durmadan indiriyor. Şuan tekrardan w11 format attım ve yine aynı problem ile karşı karşıyayım . İndirme önbelleğini temizledim aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım. Acaba bana bu konu hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı . Bilgisayarıma 30-40k para verip böyle ***** saçma şeylerden can sıkılınca cidden hevesi kalmıyor insanın . sevgiler
bende de aynı sorun var hocam

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömür
sağ olun hocam bilgi için teşekkür ederim

hocam denedim aynı şekil 130 kb lara düşüyor 5-10 gb indirme sürecinden sonra
Ya steam baglı yada bizim internetin bi modu falan açık ama bence steam den dir çünkü ben torrent indirirken bile düşmüyor tek çözüm 5-10dk bir gir çık yapmak başka çözüm yok gibi

Top Bottom