Arama sonuçları: *

1. Cankare

Steam çöktü mü ? bağlantı yok

Şuan oyun bile indirebiliyorum.
  2. Cankare

Birkaç dakika önce neredeyse hepsi sorunlu gözüküyordu,şimdi düzlemiş gözüküyor.
  3. Cankare

https://steamstat.us/
  4. Cankare

Rockstar Games 2 adımlı dogrulama

Yeni EPIC GAMES üzerinden RDR2 aldım. Oyuna girerken rockstar games hesabı istiyor, girmeye çalıştıgımda ise 2 adımlı dogrulama oldugunu gördüm . İki adımla doğrulama yağtıgımı hartılamıyodum telefonuma baktığımdada yok.Başka bi yol varmı. Mail atmam gerekicek sanırım ,ingilizcem kötü ne yazmam...
  5. Cankare

Rockstar Hesabım Bilgileri Değiştirildi Nasıl Oluyor?

Game Satıştan ,satıcının birirnden RDR2 li hesap aldım. Rockstar hesabı olarak oyunu verdi . Aldığım gibi hesabın mail şifresini değiştirdim. Uzun bi süre oynamadıktan sonra az önce oyuna girmeye çalıştım. Mail yada şifre yanlış hatası verdi. hesap .Maile baktığımda 12.11.2022 tarihinde rockstar...
  6. Cankare

Rockstar games launcher indirme hızı

Rockstar games launcher dan oyun indiriyorum nasıl indirme hızını sınırlarım
  7. Cankare

.

1648921988 birde bu var 1648922066 2019 da 13 yaşındaydım tek yaptıgım şey cs oynamak veya kasa açmak
  8. Cankare

.

Merhaba 2019 yılında steam dolandırıcılık banı yemiştim o zaman nasıl kaldırabilecegimle alakalı bir şey bulamamıştım . Çözümü varmıdır
  9. Cankare

Steam dolandırıcılık

Son durum
  10. Cankare

Steam dolandırıcılık

Bazı kart bilgilerini istiyomuş sanırım ama sonu o hane ile biten kart hangisi oldugunu bilmiyorum . Bilsem bile kart kullanıma kapalıdır
  11. Cankare

Steam dolandırıcılık

Hayır kullanmadım
  12. Cankare

Steam dolandırıcılık

İlk steam hesabımdı . Buna üzülüyorum 1619032864 Mesela ne yazabilirim 5 6 defa destek atdıgımı hatırlıyorum
  13. Cankare

Steam dolandırıcılık

Çok eskiden denemiştim İngilizce ve türkçe olarak ama tam olarak ne yazdıklarını hatrılamıyorum ama olumsuzdu
  14. Cankare

Steam dolandırıcılık

Steam destek ile iletişime geç dedigimde 10 tane bunun gibi yazı var Steam Cüzdanı 13,75 TL 28 Ağu 2019 @ 12:47 1619032549 Yukarıda listelenen herhangi bir ödeme yöntemleri artık Steam'de kabul edilmeyecektir. Hesap özelliklerinizi eski haline getirmek için Steam Destek ile iletişime...
  15. Cankare

Steam dolandırıcılık

Yani düzeltmeninbir yolu yokmu
  16. Cankare

Steam dolandırıcılık

Steam üzrinden 2019 yılında böyle bir hata almıştım. Bunu nasıl çözebilirim
Geri