Steam dolandırıcılık

Bilmiyorum eğer haklıysanız bir şekilde halledilir yeterki haklı olun.
Bazı kart bilgilerini istiyomuş sanırım ama sonu o hane ile biten kart hangisi oldugunu bilmiyorum . Bilsem bile kart kullanıma kapalıdır

Hocam lütfen gerçeği söyleyin daha önce hiç dolandırıcılık/fırsatçılık/kart kasma programı kullandınızmı?
Kart kasmadan dolayı ban yiyen görmedim ben çevremdeki çoğu kişi kullanıyor. Fırsatçılık derken ne kastettiniz ?

Kart kasmadan dolayı ban yiyen görmedim ben çevremdeki çoğu kişi kullanıyor. Fırsatçılık derken ne kastettiniz ?
Kart kasıp ban yiyenler çok nadir olsada var hocam çok düşük ihtimal, eğer kart kasarken arkadaşlarınıza karşı görünmez moda almazsanız sizi videoya alıp raporlarlarsa direk ban.

Son durum

Ekler

• weqeqeqadsadqdsad.PNG
    weqeqeqadsadqdsad.PNG
    17.6 KB · Hit: 51
Muhtemelen çok fazla iade yaptın veya çok fazla hediye yolladın.
Bu yüzden ticari olarak kullanıldığını düşünürek bu tarz yasaklamalar getirebiliyor steam.
Artık geri alamazsın yeni hesaba geçmeni öneririm.

Hocam duruma dair bilgim yok ancak maillerinizden ilk iletişime geçtiğinizde size yazdıkları, tam anlayamadığınızı söylediğiniz şeyi bulup atarsanız belki yardımcı olabiliriz. Yani tabii ki hesabınızı açamayız yanlış anlaşılma olmasın da anlamanıza ve anlatmanıza yardımcı oluruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri