Arama sonuçları: *

1. C

Cs2 Bıcaklarım Ne kadar eder

https://csgoskins.gg/items/talon-knife-scorched/stattrak-field-tested bu sitedeki dip fiyatlara satılır
  2. C

Bu envanterimi sizce nasıl ve tahminen kaç paraya nakite çevirebilirim?

augu fiyatı yakın bir bıçakla trade edip byno üzerinden %25 indirimle ilan açıp satman en mantıklısı olur hem daha kolay satarsın
  3. C

cs envanteri için öneriler

Ak Anubis , ice coaled , head shot 6 - 10 dolar Awp chromatic aberration 6 dolar deagle conspiracy 10 dolar m4a1s decimator , basilisk , black lotus 10 dolar en güzelleri bunlar bence o fiyatlara
  4. C

Blazing sails bi daha ücretsiz olur mu?

kütüphanenden silinmez ama satıştan kaldırılır yani almak için son fırsat gibi bir şey
  5. C

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

şu ana kadar çıkmış en iyi dlc alınır bence :D
  6. C

Steam Hesabım Ne Kadar Eder?

muhtemelen indirime girmez ds3 e dlc geldiğinde 2 yıl indirime girmedi
  7. C

XBOX GAMEPASS ÜYELİĞİM GÖZÜKMÜYOR

EA indip xboxla giriş yapınca düzelmişti bende
  8. C

...

İndie oyunlarda öyle fakat büyük oyunlar eskisinden de ucuza geliyor steamden devam
  9. C

Ready or Not $19.42 alınır mı?

İstersen ekiple oynayan insanlardan izle ona göre kendin karar ver , zero houra da bakabilirsin ready or not kadar iyi olmasa da aynı türde o da güzel bir oyun 1713353913 Eyvallah oldu biraz :D
  10. C

Ready or Not $19.42 alınır mı?

Kendi sitesinden steam key olarak da satın alabiliyorsun bana kalırsa o kadar fiyata değmez ama arkadaşlarla çok sarıyor https://voidinteractive.net/#pre-order
  11. C

Steam hediyem geri alındı.

Çalıntı kredi kartı gibi bir durum var iadeyi hediyeyi gönderen adam değil steam yapmış
  12. C

Steam hesabım ne kadar eder?

sözde öyle ama kaç tl yatırdığını öğrenmek istiyosan üstte bıraktığım linkten bakabilirsin , üstteki arkadaşın da dediği gibi hesaplar bu yazan değerlerin 10 da 1 i bile etmiyor geri alma muhabbetinden vb dolayı 1708973623 bence hiç satmayın tahmin ettiğiniz fiyatlara gitmez, bide bidaha bu...
  13. C

siz 10tl yatırsanız da oyunun o zamanki tam fiyatı ne ise onu baz alıyor , örneğin witcher 3 15tlye aldınız ama oyun 30 dolar gibi
  14. C

Alakası yok , oyunu alırken o oyunun tam fiyatı neyse onun toplamını gösteriyor asla gerçek değeri değil , zarara falan girdiği yok yani 1708971212 https://www.turkmmo.com/steamde-ne-kadar-para-harcadim-h1000009578.html burdan toplam ne kadar yatırdığınıza bakabilirsiniz kendinizi zarara...
  15. C

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

Onu bilmiyordum bak , zamanla aliexpress gibi tl çekmeye başlar da epic fiyatları bu şekildeyken ben de dolar geçişinden sonra steamden bir şey almadım
  16. C

Steam Dolar Kuru ne kadar işlem ücreti kesiyor

bankanın dolar kuruna göre çeker , borsanın açık olduğu iş saatleri içerisinde yaparsan da makas farkı almaz
  17. C

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Artık TL'ye geçmez fakat bazı oyunlarda hala mena fiyatlandırması uygulanmamış durumda , steam tarafından bu oyunlarda da mena fiyatlandırması yapılarak satın alım arttırılabilir , indie oyunlar için bir şey diyemeyeceğim fakat şu anda dark souls , elden ring , doom eternal gibi büyük oyunlar tl...
  18. C

Steam tam ürünü alacakkan fiyat değişkiliği oldu

bu dediğim yolu yapınca başarısız satın alımı alamadığımız fiyattan 1 gün daha satın alınabilir şekilde sepette tutabiliyorduk
  19. C

Steam tam ürünü alacakkan fiyat değişkiliği oldu

benim dediğim desteğe yazmak değil neyse
Top Bottom