7000 k yatırdıysan 5000 k ver gitsinSaol kardeşim benim.
Hocam dediğim gibi eğer satarsam direk yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşıma satacağım. O şekilde değerlendiriyorsunuz değil mi?Max 100-150 dolar ediceğini düşünüyorum bende evet oyunlar güzel ama Steam karaborsa
Öyle biraz daha pahalı verirsin teklifini felan sor bı önce bence 4k üstü zor gibi geldi bana siteye felan koysan 500₺ teklif gelir muhtemelenHocam dediğim gibi eğer satarsam direk yüz yüze görüştüğüm bir arkadaşıma satacağım. O şekilde değerlendiriyorsunuz değil mi?
Sitelerde kendini uyanık milleti eşek sanan çok hocam. Bakayım onun aklında da bu seviyelerde bi fiyat varsa değerlendiririm. Teşekkürler.Öyle biraz daha pahalı verirsin teklifini felan sor bı önce bence 4k üstü zor gibi geldi bana siteye felan koysan 500₺ teklif gelir muhtemelen
Bende 200dolar diyor. Nasıl 200 dolar? Mesela eskiden yatırdığım 10tl yi 5 dolar olarak mı görüyor, Bilginiz var mı?Alakası yok , oyunu alırken o oyunun tam fiyatı neyse onun toplamını gösteriyor asla gerçek değeri değil , zarara falan girdiği yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Steam'de Ne Kadar Para Harcadım? Steam Harici Bakiye Öğrenme
Steam'de ne kadar para harcadım? Bu rehberimize, şimdiye kadar Steam'de ne kadar para harcadığınızı nasıl öğrenebileceğinizi anlatıyoruz.www.turkmmo.com
burdan toplam ne kadar yatırdığınıza bakabilirsiniz kendinizi zarara sokmayacak şekilde fiyat belirleyebilirsiniz
siz 10tl yatırsanız da oyunun o zamanki tam fiyatı ne ise onu baz alıyor , örneğin witcher 3 15tlye aldınız ama oyun 30 dolar gibiBende 200dolar diyor. Nasıl 200 dolar? Mesela eskiden yatırdığım 10tl yi 5 dolar olarak mı görüyor, Bilginiz var mı?
Steame göre 6k ₺ yatırmışım yani. Doğru muyum? Benim hesap ne kadar eder hocam? Satmak için değilde merak ettim.siz 10tl yatırsanız da oyunun o zamanki tam fiyatı ne ise onu baz alıyor , örneğin witcher 3 15tlye aldınız ama oyun 30 dolar gibi
200 400 dolar arası senin koyacağın fiyat he alan olur mu bilmem yurtdışına satılıyor mu bilmiyorum öyle satılabilirYani ben bu kadar fazla olacağını aklımın ucundan dahi geçirmemiştim. Kimse vermezki böyle bi para.
Kimsenin okumadığı gibi sizde okumamışsınız. Ben yüzyüze görüştüğüm bir arkadaşıma satmayı düşünüyorum.200 400 dolar arası senin koyacağın fiyat he alan olur mu bilmem yurtdışına satılıyor mu bilmiyorum öyle satılabilir
pardon hocam haklısınızKimsenin okumadığı gibi sizde okumamışsınız. Ben yüzyüze görüştüğüm bir arkadaşıma satmayı düşünüyorum.