Steam hesabım ne kadar ?

Kardeşim acil işimin olması şu ailevi durumlarım iyi değil işten çıkartıldım şirketimiz kapandı anneme babama tek başına bakan bir adamım yeri geliyor 100 liraya bile insan muhtaç kalabiliyor herneyse ALLAH seni dara düşürmesin. Kimseye boş yere ithamda bulunmamayı öğretir belki
Gecikmeden iş bak. Burada boşa vakit harcama. Yaz bitince işler azalıyor. Kapasiteler düşüyor. Kimse eleman bakmıyor. Yazın bitimine de az kalmış.

İçinde CS2 seçkin olsaydı muhtemelen fiyat 1500 civarına çıkardı

Siz bu Steam hesaplarına değer biçme işini ne sanıyorsunuz? Normalde 1000 TL dediğiniz hesaba seçkin olduğu durumda 1.500 TL eder diyorsunuz. Eğer öyleyse benim hesap 50k hocam, isterseniz linkini atayım benim hesaba da bir değer biçin.

Bu hesap içinde seçkin olsa maksimum edeceği 100 TL, seçkin yoksa max 50 TL. Önceki arkadaşın dediği doğru, troll diye dalga geçtiniz ama bu tarz steam hesaplarına para vereni çok zor bulursunuz.

Siz bu Steam hesaplarına değer biçme işini ne sanıyorsunuz? Normalde 1000 TL dediğiniz hesaba seçkin olduğu durumda 1.500 TL eder diyorsunuz. Eğer öyleyse benim hesap 50k hocam, isterseniz linkini atayım benim hesaba da bir değer biçin.

Bu hesap içinde seçkin olsa maksimum edeceği 100 TL, seçkin yoksa max 50 TL. Önceki arkadaşın dediği doğru, troll diye dalga geçtiniz ama bu tarz steam hesaplarına para vereni çok zor bulursunuz.
Hocam benim referans aldığım gamesatis sitesi bi bakın göz atın isterseniz. Ben orayı kullanıyorum alırken satarken.

Yav hadi işine boş yapma bana akıl veriyor birde max yaş 10

Sayın ergen, eğer kafan çalışsaydı böyle bir konu açmazdın. İsterse hesabının içinde milyar dolarlık oyun olsun, en fazla edeceği 200 TL. Kimse senin hesabına güvenip de para vermez, neden geri alınabilir olan şeye millet para bağlasın. KAFANI KULLAN.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam benim referans aldığım gamesatis sitesi bi bakın göz atın isterseniz. Ben orayı kullanıyorum alırken satarken.

Ben de ufak tefek skin vb. alışverişlerimde orayı kullanıyorum fakat steam hesapları o şekilde satılamaz. Kimse o paraları vermez, sebebi geri alınabilmesi çok kolay olduğu için. Belki yurt dışına satarsan alıcı bulursun.

Sayın ergen, eğer kafan çalışsaydı böyle bir konu açmazdın. İsterse hesabının içinde milyar dolarlık oyun olsun, en fazla edeceği 200 TL. Kimse senin hesabına güvenip de para vermez, neden geri alınabilir olan şeye millet para bağlasın. KAFANI KULLAN.
Hesaplar zaten geri alınabilir orada güven devreye giriyor kardeşim satıcı ve alıcı arasında 3-5 hesap aldım hiçbiri patlamadı benim kaç yıl oldu. Dürüstüne denk geldin mi pek bir sorun kalmıyor ama almaktansa kişi hesap yeni hesap açıp kendine alsın daha iyidir.

Ben de ufak tefek skin vb. alışverişlerimde orayı kullanıyorum fakat steam hesapları o şekilde satılamaz. Kimse o paraları vermez, sebebi geri alınabilmesi çok kolay olduğu için. Belki yurt dışına satarsan alıcı bulursun.
Tr de hesap gidiyor absürt saçma fiyatlar olmadığı sürece.

Hesaplar zaten geri alınabilir orada güven devreye giriyor kardeşim satıcı ve alıcı arasında 3-5 hesap aldım hiçbiri patlamadı benim kaç yıl oldu. Dürüstüne denk geldin mi pek bir sorun kalmıyor ama almaktansa kişi hesap yeni hesap açıp kendine alsın daha iyidir.

Ben de zamanında çok hesap aldım kendime, tamamı geri alındı. En son 2019'da gittim kendime hesap açtım sıfırdan, sonra hesabın içini bir ton oyunla doldurdum, CS2 seçkin de aldım kafam rahat. En azından hesabın derdi tasası yok. O yüzden diyorum, işin içinde her zaman dolandırılma ihtimali var. Bundan dolayı steam hesapları çok bir para etmez.

Bu hesap içinde seçkin olsa maksimum edeceği 100 TL, seçkin yoksa max 50 TL. Önceki arkadaşın dediği doğru, troll diye dalga geçtiniz ama bu tarz steam hesaplarına para vereni çok zor bulursunuz
S

sende bu alihanın ekurisi falansın herhalde dikkat edersen hesabı satıyorum demedim satacağım ne kadar fiyatı olur diye sordum olursada 800 liraya satacağım aciliyetten diye fiyat öğrenmek istedim sayın ergen falan hayırdır sen klavye erkeği seni öyle boş boş konuşma

Ben de zamanında çok hesap aldım kendime, tamamı geri alındı. En son 2019'da gittim kendime hesap açtım sıfırdan, sonra hesabın içini bir ton oyunla doldurdum, CS2 seçkin de aldım kafam rahat. En azından hesabın derdi tasası yok. O yüzden diyorum, işin içinde her zaman dolandırılma ihtimali var. Bundan dolayı steam hesapları çok bir para etmez.
En sağlıklı hali zaten hesap açıp doldurmak kendine yani ben mesela o sitede 2 sene önce falan dolandırıldım içinde dolu skin oyun CS2 skini özellikle dedik satar kar ederim hesapta daha önce çalıntı kredi kartıyla işlem yapılmış yasak yemiş hesap komple takas banı alım satım topluluk falan satıcı bundan bahsetmedi 15 k ödeme yaptım sonuç 1 bardak soğuk su oldu mesela haklıyım haklı olduğum halde ne site ne satıcı destek olmadı. O yüzden hem patlama hemde olurda ileride hile açarsam diye yaklaşık kendime 30-40 civarı Steam hesabı stokladım içlerinden sadece bir kaç tanesi başkasından alınma gerisi benim 11-12 senelik 2 hesabımı buldum şans eseri bomboş açıp bırakmışım öylece onlarıda doldurdum 2 main de takılıyorum 🤣😅

Kimse senin hesabına güvenip de para vermez, neden geri alınabilir olan şeye millet para bağlasın. KAFANI KULLAN.

geri alınabilmesi çok kolay olduğu için. Belki yurt dışına satarsan alıcı bulursun.
Neden geri alması kolay?
Mail ile her şey değiştikten sonra mümkün mü geri almak?
Birde yurt dışı için nerede satmayı önerir siniz? Bende satmak istiyorum hesabımı çünkü.

Genel olarak anlaşıldı neyin ne olduğu hesabı satmaya çalışacağım açıklama yapıp trollemeyen ve zorba olmayan kişilere teşekkür ediyorum.

Neden geri alması kolay?
Mail ile her şey değiştikten sonra mümkün mü geri almak?
Birde yurt dışı için nerede satmayı önerir siniz? Bende satmak istiyorum hesabımı çünkü.

Alışveriş yapılan kartın bilgileri, hesapta ilk kullanılan mail ve telefon numarası gibi şeyler olduktan sonra bilgileri değişsen dahi hiçbir işe yaramaz. Geri alınan hesaplar zaten bilgileri değiştirildikten sonra alınan hesaplar genel olarak. Kim güvensin de alsın hesap, babasının oğlu mu?

Nerede, hangi sitede satacağını bilmiyorum. Bundan 1-2 yıl önce forumda bir yabancı site vardı hesapların satıldığı, bizim buradaki Gamesatış tarzı ama ismini hatırlamıyorum.

Geri