drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,225
16.99 falandı galiba bende bayadır almıyorum hatırlamıyorum tamSeçkin'in fiyatı yanlış olabilir 15 dolar falan değil miydi
16.99 falandı galiba bende bayadır almıyorum hatırlamıyorum tamSeçkin'in fiyatı yanlış olabilir 15 dolar falan değil miydi
Yok aga emin misiniz ya steam hesapları para etmez ki kim ne diye alsın o paraya kendi hesabına çeker. Her türlü geri alma imkanı var diyelim ben aldım hesabı 2 hafta sonra adam geri alabilir hesabı. Neden para vereyimİçinde CS2 seçkin olsaydı muhtemelen fiyat 1500 civarına çıkardı
Alalı uzun zaman oldu ben de hatirlamiyorum16.99 falandı galiba bende bayadır almıyorum hatırlamıyorum tam
İlk mail veren dürüst satıcı var ise alınır ki ben aldım 2-3 hesap birde sadece seçkin li hesap aldım adam bot hesaptan bana sattığı hesaba CS2 göndermiş seçkin ben aldıktan bir gün.sonra hediyeyi geri çekmiş 2 saatten az oynadığım için de oyunu rahatlıkla geri alabildi şikayet ettim hesabı yasaklandı satış yapılan sitede + hesap bakiyesini çekemedi siteden en sonunda pes etti paramı iade ettiler. Ama yasağı kaldırtmadım öyle kendini akıllı zannedenler var. Bana kalsada gidip kendi üzerine hesap aç ordan istediğin oyunu al daha iyi yaklaşık 30-40 hesabım var en fazla 4 5 tanesini başkasından almışımdır. Gerisini kendim açıp içini doldurdum.Yok aga emin misiniz ya steam hesapları para etmez ki kim ne diye alsın o paraya kendi hesabına çeker. Her türlü geri alma imkanı var diyelim ben aldım hesabı 2 hafta sonra adam geri alabilir hesabı. Neden para vereyim
Max 400 TL hocam satış fiyatı oyunlar biraz daha iyi olsaydı 1k olurdu gamesatis satınAcil olarak steam hesabımı satmam gerekiyor içerisinde bulunan oyunlar
Days gone
Gta V
Rdr 2
Battlefield 1
Battlefield v
Battlefield 2042
American theft 80's
The crew 2
Dying light
Left 4 dead 2
Resident Evil
Thief simulator
Half life
Half life 2
Cs 2
Rainbow six siege (R6)
Wallpaper engine
Hesap seviyesi 10 level
https://steamcommunity.com/id/yaga133733/ Hesap linki Sizce ne kadar fiyatı olur?
Para etcek bir kaç oyun var 1k ya kadar neredeyse yolu var max hesap içinMax 400 TL hocam satış fiyatı oyunlar biraz daha iyi olsaydı 1k olurdu gamesatis satın
1k ya satabilirse satar biz karışmayızPara etcek bir kaç oyun var 1k ya kadar neredeyse yolu var max hesap için
Kardeşim acil işimin olması şu ailevi durumlarım iyi değil işten çıkartıldım şirketimiz kapandı anneme babama tek başına bakan bir adamım yeri geliyor 100 liraya bile insan muhtaç kalabiliyor herneyse ALLAH seni dara düşürmesin. Kimseye boş yere ithamda bulunmamayı öğretir belki800 liralık acil iş ne olabilir? Dolandırıcı olabilir. Dikkatli olun.