Yardım Steam hesabım ne kadar eder?

blueaimm

80+
Reaksiyon skoru
43
Hesabımı kuzenim bana sat dedi ama fiyatını bilmiyorum. Oyunlar;

ETS 2
Assetto Corsa.
Arma 3
GTA V
Rainbow Six: Siege.
Battlefield 1
The Crew 2
Dying Light.
The Forest.
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
House Flipper.
Left 4 Dead 2
Metro Redux 2033 Redux.
Portal 2
Ranch SIM.
CS 2 seçkin var. 2025 hizmet rozeti, Global Offensive rozeti, 5 yıllık tecrübe rozeti.
Bir de çekilişlerden kazandığım 100-200 dolarlık üstü oyunlar var ama oynanır mı bilmiyorum.
Steam DB deki değer pek doğru gibi gelmedi.

ETS 2
Assetto Corsa.
Arma 3
GTA V
Battlefield 1
The Crew 2
Dying Light.
The Forest.
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
House Flipper.
Left 4 Dead 2
Metro Redux 2033 Redux.
Portal 2
Ranch SIM.
CS 2 seçkin var. 2025 hizmet rozeti, Global Offensive rozeti, 5 yıllık tecrübe rozeti.
Bir de çekilişlerden kazandığım 100-200 dolarlık üstü oyunlar var ama oynanır mı bilmiyorum.
Kuzenin satın almak istiyorsa sende satmak istiyorsan düşünmeden sat çünkü kredi kartı veya banka kartı ile hesaptan alışveriş yaptıysan hesabının değeri 100000dolar olsa bile hesabı steam desteğe yazıp geri alabildiğin için değeri 0 oluyor.

ETS 2
Assetto Corsa.
Arma 3
GTA V
Battlefield 1
The Crew 2
Dying Light.
The Forest.
Forza Horizon 4
Forza Horizon 5
House Flipper.
Left 4 Dead 2
Metro Redux 2033 Redux.
Portal 2
Ranch SIM.
Oyun hesaplarının hiçbir değeri yoktur, sattığında geri çekebiliyosun zaten ve isteyen bu oyunların hesabını ücretsiz telegram gruplarında rahatlıkla bulabilir

Kuzenin satın almak istiyorsa sende satmak istiyorsan düşünmeden sat çünkü kredi kartı veya banka kartı ile hesaptan alışveriş yaptıysan hesabının değeri 100000dolar olsa bile hesabı steam desteğe yazıp geri alabildiğin için değeri 0 oluyor.
Tabi banka kartı veya kredi kartı kullanmayıp sadece Steam koduyla oyun aldıysan yabancılara sat daha pahalıya satarsın

geri çekicek değilim parayı aldıktan sonra öyle bir şey yapmam zaten üniversiteye gidicem oyun bir işime yaramıcak ben sadece değerini öğrenmek istedim

geri çekicek değilim parayı aldıktan sonra öyle bir şey yapmam zaten üniversiteye gidicem oyun bir işime yaramıcak ben sadece değerini öğrenmek istedim
Geri çekmesen bile steam fark ettiğinde otomatik kilitliyor hesabı

Valla ikna satacağın adamı ikna edebilirsen hesabı geri almayacagina dahil olabilir

Geri