Arama sonuçları: *

1. C

Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

Seni de atar. Save in patlayabilir. Tad kaçırıcı durum yani. Ana hesabını aktif kullanıyorsan hiç girme. Adamlar oyuna özel hesap açıp yapıyor. Tekelleşme var nerdeyse. 0 dan öne çıkman zor
  2. C

Steam çevrimdışı hesap satışı yapan bakabilir mi

Giren adamın offline kullanacağını nerden biliyorsun :D Online tıklar oyuna isteyerek veya istemeyerek. Tak sana da yansır
  3. C

Steam skin satışı sonrası bekleyen bakiye

Artık her satışa bu mevzu uygulanıyor.
  4. C

Steam offline hesaptan oyun ödünç alma

Buna tıkladığında yine para vermen gerekiyor diye biliyorum. Offline hesap mevzusu farklı mı bilmiyorum ama paylaşımlı hesaplarda öyle bir şey yok. A oyununu alıp sadece o oyun oluyor hesapta. Çevrımdışı oynuyorsun VAC felan olacak online oyun olmuyor.
  5. C

ödünç nasıl alacaksın ki? öyle bir sistem yok diye biliyorum. aldığı hesap VAC yemesi garip. Güvenilir bir satıcı değilmiş demekki.
  6. C

Sorduğun soruya dair fikrim yok ama 20TL paylaşımlı hesap alabilirsin.
  7. C

CS2 STICKERLARDAN ANLAYANLAR Bakabilir mi ?

Baya iyi açım olmuş. Aklımı çeliyorsun :D Kapsül bekletme mevzusu son 2 senedir felan bekleneni veremiyor sanırım. Fazlasıyla kâr etmişin. Bence skinlerini geri al gerisini tut. Yatırım yapmak istiyorsan kasalar daha güvenli bence.
  8. C

CS2'de skin almak mı, oyun almak mı daha mantıklı?

Skin al. (Sıkılınca satarsın) >>> Hikayeli oyunları da paylaşımlı hesap ile oyna.
  9. C

Epic Games Yavaş İndirme Sorunu

İnternet üzerinde kod dizini ver. Not defterine yapıştırıp bişiler yapılıyordu. Onu yaptıktan sonra düzelmesi lazım. Çok fazla video var bununla ilgili.
  10. C

EA dan STEAM e oyun etkinleştirme

Hesapları bağlayıp (bu kısmı tam hatırlamıyorum.) EA üzerinden yüklüyse silip Steam üzerinden yüklemen lazım. Bende de 2 platformda var. Steam üzerinden yükledim ordan oynuyorum.
Geri