Arama sonuçları: *

1. Clyde

Steam Oyunları Açılmıyor

Steam'de birden bire "Eksik Dosya Ayrıcalıkları" adında hata almaya başladım. Yönetici olarak açtığımda bir sorun yok ama bilgisayarı açtığımda otomatik açıldığı için her seferinde yönetici olarak açmak istemiyorum. Bunun yanında Forza Horizon 5 gibi başka oyunlar da bozuldu Yönetici olarak...
  2. Clyde

Microsoft Store Farklı Hesap Girmek Riskli Mi?

Kendisi verdi hesabını izin de sorun yok. Sadece hesabını girdikten sonra bilgilerime erişebilir mi onu soruyorum.
  3. Clyde

Yani bir bakıma sıkıntılı bir iş diyorsun.
  4. Clyde

Microsoft Store uygulamasından başka birisinin hesabına gireceğim. Ama biraz çekiniyorum.
  5. Clyde

Konuyu yanlış açmış olabilirim. Kusura bakmayın. Sorum şu: Microsoft Store uygulamasına farklı birisinin hesabını girmek sorun çıkartır mı? Bilgisayarıma erişim sağlayabilir mi ya da bilgilerimi çalabilir mi?
  6. Clyde

Steam kullanmadığım alanı kullanmış gösteriyor

Geçmiş olsun. "Çözüldü" olarak işaretleyin.
  7. Clyde

Çok saçma bir durum. Bir onarmaya deneyin. Pc yok bakamıyorum da başka bir şey gelmiyor şuan aklıma.
  8. Clyde

Artık dosya görüyor olabilir. Ben daha önce indirmeye koyup geri kaldırdığım oyunlar da böyle sorunlar karşılaşmıştım. Depolama ayırıyor oyun için daha sonra onu kendi haftasından silmiyor. Steam setup'ı çalıştırıp onar dersen belki düzelebilir. Oyun yüklerken sorun çıkarıyor mu?
  9. Clyde

Steam Dying Light 349 TL

Maşallah maşallah. Dl2 indirimi bitince gelir ona da çıtır zam.
  10. Clyde

Steam Hesabım EA Hesabına Bağlanmıyor

Daha önce bir başka Steam hesabımda kullanıyordum EA hesabımı. Dün onu kaldırdım 2. hesabıma geçmek istedim. EA Hesap yönetiminden önce ki Steam hesabımı kaldırdım ve 2. hesabımı girmeye çalıştığımda sürekli hata alıyorum. Zaten bir hesaba bağlı uyarısını veriyor. Ama herhangi bir hesaba bağlı...
Top Bottom