Arama sonuçları: *

1. EFI Shell

...

Araştırdım ama bir şey bulamadım. Demek ki desteklemiyor.
  2. EFI Shell

Microsoft Store dan oyun aldım

Oyunu almamışsınız. Temelden deluxe sürüme yükseltme almışsınız. Oyun olmadan almanıza nasıl müsade ediliyor onu da anlamış değilim.
  3. EFI Shell

RPCS3 Emulator Oyun Donma Hk.

Biraz olabilir ama şuanki sistemlerin bazısının yetersizliği normal.
  4. EFI Shell

Bilgisayarıma format attım ama oyunlar gözükmüyor

Başka bir bölüme ya da diske kurmuş olabilirsiniz yani farkında olmadan çift işletim sistemi yapmış olabilirsiniz.
  5. EFI Shell

steam hesabım nasıl? kaça gider?

Kadın karakterlerde açıklık saçıklık var sanırsam. Oynamamayı öneririm.
  6. EFI Shell

Oynaması caiz oyunlar var ama sorumluluklarını yerine getirmeniz şartıyla oynayabilirsiniz. Kerem Hoca oyun oynuyor. Bilinen bir şey.
  7. EFI Shell

https://keremonder.com/savascimi-satabilir-miyim
  8. EFI Shell

EA App hesabımda satın almadığım oyunlar var nereden geldiler?

amazon prime aboneliğiniz vardıysa ve o oyunu hediye edilmişse, sizde etkinleştirdiyseniz hesabınızda belki ondan olabilir. Tam bilmiyorum.
  9. EFI Shell

EA App hesabımda satın almadığım oyunlar var nereden geldiler?

ea play ya da ea play pro aboneliğiniz var. Sağ üste isminizin altında play ya da play pro logosu var ise aboneliğiniz var demektir. Hiçbir şey yok ise hediye vs. olabilir ya da bilmiyorum.
  10. EFI Shell

Ubisocft connect garip indirme hızı

Anladım. 75'e çıkıyor arada bir sanırsam. Öyleyse internetiniz 75 mbsn muhtemelen.
  11. EFI Shell

Ubisocft connect garip indirme hızı

İnternetiniz kaç mbsn?
  12. EFI Shell

PPSSPP de V1.15.4 Mediatek Helio G90 İşlemci için en mantıklı işlem modu hangisi?

Bu öneri mantıksız. Birisi PSP diğeri PS2.
  13. EFI Shell

Steamde 15mb hızla inerken Epic gamesde 1mb hızla inme

Bir sorun yok ki? Neredeyse aynı hızlarda iniyor. 16 MBPS sanırsam internetiniz. Steam'de artık speedtestteki ölçü biriminden gösteriyor. Eskisine ayarlanabiliyor ayarlardan. Ayarlayabilirsiniz eski ölçü birimine.
  14. EFI Shell

Epic Games RDR 2 "msvcp140.dll" hatası veriyor

Dll için oyunu mu silip yüklediniz? O yaptığınız şey boşunaydı. Neyse, olan olmuş. Muhtemelen Visual C++'larda eksiğiniz var. Denetim Masasından kontrol edin. Olmayanları 32 ve 64 bitlerini indirip kurun: https://learn.microsoft.com/tr-tr/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170
  15. EFI Shell

Steam mobile tema değiştirme

Artık 5 sürüm var 3.0 içinde. Son sürümde splash logo değişmiş mesela. Birde arama kutusu hafif değişmiş geldi bana.
  16. EFI Shell

Hayır, değil. Sadece ufak şeyler giderilmiş. Mesela İngilizce olması gibi.
  17. EFI Shell

Yo, ben betada yokum ama çıktığından beri 3.0 kullanıyorum. APKMirror'dan indirdim. 3.0'ın 4 farklı sürümü var. Tarihlerine bakarak indirin.
  18. EFI Shell

Steam Kısıtlandırılmış Hesap

Arkadaş ekleyebilirsin bu durumda. Ben de sizin gibi kısıtlıyken oyunlar içinden arkadaş ekliyordum. Çünkü oyunlarda Shift+Tab ile eklendiğinde hesabının durumunu kontrol etmiyor. Sadece davet gönderilsin mi vs diyor ve cidden gidiyor. Bug var senelerdir ama sanırım hala duruyor.
Top Bottom