Neler Yeni

Steam mobile tema değiştirme

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Demek ki alışamamış ilk başta o da 😂
Optimizasyondan mıdır nedir anlamadım şimdide satın alma sorunu çıktı oyun satın alamıyorsunuz satın ala basınca giriş yapma sayfasına atıyor giriş yapınca yine aynı yerde dönüp duruyor pazarda eşya satmak için topluluk pazarındaki bir eşya satın kısmını kullanınca giriş ekranına atıyor ve hata veriyor envanterden satmak gerekiyor her şeye rağmen silmek istemiyorum eski tasarımdan iyi sonuçta

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Optimizasyondan mıdır nedir anlamadım şimdide satın alma sorunu çıktı oyun satın alamıyorsunuz satın ala basınca giriş yapma sayfasına atıyor giriş yapınca yine aynı yerde dönüp duruyor pazarda eşya satmak için topluluk pazarındaki bir eşya satın kısmını kullanınca giriş ekranına atıyor ve hata veriyor envanterden satmak gerekiyor her şeye rağmen silmek istemiyorum eski tasarımdan iyi sonuçta
Çok kötü olmuş yaa ben iyi ki eski sürüme geri dönmüşüm, alıştığım için o kadar kötü gelmiyor tasarımı 😄

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok kötü olmuş yaa ben iyi ki eski sürüme geri dönmüşüm, alıştığım için o kadar kötü gelmiyor tasarımı 😄
Bende max 1 hafta dayanırım şunları halletmek o kadar zor olmamalı koskoca valve ne hallere düşmüş yakışmadı vana adam

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Bende max 1 hafta dayanırım şunları halletmek o kadar zor olmamalı koskoca valve ne hallere düşmüş yakışmadı vana adam
Öyle gerçekten ama yapacak bişey yok ki adamlar tekel resmen uğraşmıyorlar

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Yo, ben betada yokum ama çıktığından beri 3.0 kullanıyorum. APKMirror'dan indirdim. 3.0'ın 4 farklı sürümü var. Tarihlerine bakarak indirin.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yo, ben betada yokum ama çıktığından beri 3.0 kullanıyorum. APKMirror'dan indirdim. 3.0'ın 4 farklı sürümü var. Tarihlerine bakarak indirin.
Bahsettiğiniz apk sürüm stabil mi satın alım ve giriş esnasında sorun çıkarıyor mu? Ben normal sürüme döndüm

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Öncelikle beta sürecindeki yeni steam görünümüne kavuşabilmek için (yeni dediğime bakmayın yine demode duruyor) beta programına katılmış olmak gerekiyor. Bunu sadece play store üzerinden yapmak yeterli değil. Vereceğim linke play store hesabınızın bağlı olduğu mail ile giriş yapmanız ve betaya katıl demeniz lazım. Yaklaşık yarım saat sonra uygulamaya güncelleme geliyor ve yeni görünümüne geçiyor. Ayrıca QR ile guardı geçebilme özelliğide var. Uygulama betada olduğu için stabil ve akıcı değil ona göre deneyin.

iosta var mı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Artık 5 sürüm var 3.0 içinde. Son sürümde splash logo değişmiş mesela. Birde arama kutusu hafif değişmiş geldi bana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06