Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

RockStar yanlışlıkla telif haklarına mesaj attım sorun olurmu

Yanlıs foruma cattılar :cool:
  2. Enivici Vokke

RockStar yanlışlıkla telif haklarına mesaj attım sorun olurmu

Maillerii atsana ben de mail atayım. Siz kimsiniz Eymene şekil şukul yapıuyonuz yazıcam
  3. Enivici Vokke

Ubisoft'tan gelen bu mesaj gerçek midir?

Instagram, twitter gibi yerlerden de degıstırıyorum. Aklınıza gelırse sızın de yazarsanız cok sevınırım. Hadı forumlar morumlar neyse de, abuk subuk yerlere muhtemelen aynı sıfreyı verdıgımde cocuktum. Hepımıze ders olsun. 1737848300 Sahibinden, letgo gibi yerlerden de degıstırıdm. Waikiki...
  4. Enivici Vokke

Hocam trendyol, hepsiburada gibi yerlerde yenı sıfre olusturdum. Direkt mail adresinin şifresini değiştirdim. Binance'de yenı sıfre olusturdum. EA Play, ubisoft, epic, Steam'de, Riot Games vs. olusturdum. Teknopatpat, donanımarsıvı gıbı forumlarda yenı sıfre olusturdum. Baska nelerde sıfre...
  5. Enivici Vokke

Değiştirmeye başladım. Yarın öbürgün atıyorum x forumu, x alışveriş sitesi patlayacak, sonra gene aynısı basıma gelecek. Her siteye, foruma özel yenı sıfre de koyacak halım yok. Ne saçma sapan bir devirde yaşıyoruz
  6. Enivici Vokke

Mesela neleri değiştireyim aga
  7. Enivici Vokke

Hadi e postayla ubisoft hesabımı kurtardım. Bu e posta ve şifreyle kayıt oldugum 50 tane site vardır. Hepsi tek tek çalınacak mı şimdi?
  8. Enivici Vokke

Ubisoft'a en son gırelı 1 ay olmustur herhalde 1737840657 Yani Mailde cihazlarınız kısmında hiçbir şey yok, hep benim cihazlar. Farklı ülke, şehir falan yok. Ama mailimi ele geçirmeden ubisoft hesabıma da gıremezler. Ben gene de maılle ubısoftun sıfrelerı degıstırdım, hesaplardan cıkıs yaptım...
  9. Enivici Vokke

Saçma olan şu e posta adresıme gırmemıs kımse, geçmıs cıhazlarda yok, maılıme gırmeye calısıldıgına daır bır maıl de gelmedı mesela.
  10. Enivici Vokke

2 adımlı koruma var. Ben bıle bır sure ubısofta gırmeyınce maılıme gelen kodu gırmeden açamıyorum ubısoft uygulamasını. Kodu modu da bırıne verdıgım yok. E posta mı da mı çaldılar kı? Nasıl gırecekler? 1737838970 e postamın sıfresının de aynı oldugunu dusunursek gercı neden calamasınlar
  11. Enivici Vokke

Steam'den ortak hesap satın aldım 20 lıraya F1 oynucam dıye ordan mı caldılar acaba? Mail hesabımı da ele gecırmemısler mıdır o zaman? Aynı e posta sıfre 1737838518 Yalnız benim Ubisoft hesabımda 2 adımlı koruma var, mailime kod gelmeden nasıl hesabıma giriş yaptılar bu nasıl mumkun oluyor?
  12. Enivici Vokke

Resmi attım ubisoft sitesinden girdim UK ve ALmanyadan gırıs ypamıslar hesabıma
  13. Enivici Vokke

Nasıl dızlıyorlar aga benım bu e psota ve sıfrem her seye kayıtlı gmaıl hesabımı da mı caldılar o zaman?
  14. Enivici Vokke

[email protected]> 1737837751 Ubisoftun sitesien girdim:
  15. Enivici Vokke

Bu adamlar benim ubisoft maille şifremi biliyorlarsa benım butun her seyımı bılmelerı lazım. Aynı e posta şifre ile dogdugumdan berı her seye kayıt oldum. :D Gerçek mıdır? Gerçekse sımdı e posta adresımın de patlaması lazım 1737837475 [email protected]> mailinden glemıs
  16. Enivici Vokke

5 yıllık ea hesabım durduk yere ban yedi

Hangi oyun acaba AQWR:Q:WR
  17. Enivici Vokke

5 yıllık ea hesabım durduk yere ban yedi

EA'nin sitesinden destek oluştur
  18. Enivici Vokke

Ortak hesap satın alınır mı oyun için?

Satın aldım indiriyorum. 2.500 liralık oyunu 25 liraya aldım. :D Hadi bakalım 2 güne değişmez inş bilgileri. Satıcı şu videoyu attı ve bunları yap dedi. Hesabım çalınmaz dimi? :D Kendi ana hesabım yan sekmede açık duruyor Steam'de çünkü. Çalmalarının bir yolu yoktur dimi benim kendi Steam...
  19. Enivici Vokke

Hesap gidince oyun silinmez ki ama, silinir mi? Hesap gitse de oyunun yüklü kalması gerekmez mi? Yoksa oyun otomatik silinir mi? Benim bildiğim hesap giderse oyun (save dosyası da) silinmez durur orada ama oyuna tıklayınca steam sayfasına yönlendirir ve satın al der. Dosyalra bir şey olmaz ama.
  20. Enivici Vokke

Ya 25 TL'den yana korkum yok hesap giderse boşa indirmiş olacağım, boşuna oyuna başlamış olacağım ondan korkuyorum sadece :D En azından bi 3-5 ay hesabın sağlam kalma ihtimali var mıdır acaba? 1734609169 Diyelim EA Play hesabı verdi, F1 oynamaya başladım. 1 ay sonra hesap gitti ve bana yeni...
Top Bottom