Neler Yeni

Ubisoft'tan gelen bu mesaj gerçek midir?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu adamlar benim ubisoft maille şifremi biliyorlarsa benım butun her seyımı bılmelerı lazım. Aynı e posta şifre ile dogdugumdan berı her seye kayıt oldum. :D Gerçek mıdır? Gerçekse sımdı e posta adresımın de patlaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

[email protected]>​

mailinden glemıs

Ekler

• 1737837413926.png
    1737837413926.png
    54.7 KB · Hit: 140
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Bu adamlar benim ubisoft maille şifremi biliyorlarsa benım butun her seyımı bılmelerı lazım. Aynı e posta şifre ile dogdugumdan berı her seye kayıt oldum. :D Gerçek mıdır? Gerçekse sımdı e posta adresımın de patlaması lazım

[email protected]>​

mailinden glemıs
Gönderen kişinin mail adresini yazabilir misin ?

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Burak B
Change your password now a tıklamadan bağlantı adresini kopyala. Metin belgesine yapıştır oradan kontrol et gerçekten ubisofta mı yönlendiriyor.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Kadir
Banada gelmişti şifresi değiştirdim dızlanmış hesaplar

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi ubisoft hesabına giriş yapıp, hesap hareketlerine bakabilir misin ? Eğer başka bir konumdan giriş yapılmamışsa bu dolandırıcı mailidir. Kesinlikle linklere tıklama.
Resmi attım ubisoft sitesinden girdim UK ve ALmanyadan gırıs ypamıslar hesabıma

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
Steam'den ortak hesap satın aldım 20 lıraya F1 oynucam dıye ordan mı caldılar acaba? Mail hesabımı da ele gecırmemısler mıdır o zaman? Aynı e posta sıfre

Yalnız benim Ubisoft hesabımda 2 adımlı koruma var, mailime kod gelmeden nasıl hesabıma giriş yaptılar bu nasıl mumkun oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
Steam'den ortak hesap satın aldım 20 lıraya F1 oynucam dıye ordan mı caldılar acaba? Mail hesabımı da ele gecırmemısler mıdır o zaman? Aynı e posta sıfre

Yalnız benim Ubisoft hesabımda 2 adımlı koruma var, mailime kod gelmeden nasıl hesabıma giriş yaptılar bu nasıl mumkun oluyor?
2 adımlı koruma varsa girmeleri imkansız, sen kodu vermediğin sürece. Valla aklıma bir fikir gelmiyor. Konu hakkında bilgi sahibi biri varsa, bilgilendirirse iyi olur.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
Abdullah Aydoğdu
2 adımlı koruma varsa girmeleri imkansız, sen kodu vermediğin sürece. Valla aklıma bir fikir gelmiyor. Konu hakkında bilgi sahibi biri varsa, bilgilendirirse iyi olur.
2 adımlı koruma var. Ben bıle bır sure ubısofta gırmeyınce maılıme gelen kodu gırmeden açamıyorum ubısoft uygulamasını. Kodu modu da bırıne verdıgım yok. E posta mı da mı çaldılar kı? Nasıl gırecekler?

e postamın sıfresının de aynı oldugunu dusunursek gercı neden calamasınlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Keyhidar
2 adımlı koruma var. Ben bıle bır sure ubısofta gırmeyınce maılıme gelen kodu gırmeden açamıyorum ubısoft uygulamasını. Kodu modu da bırıne verdıgım yok. E posta mı da mı çaldılar kı? Nasıl gırecekler?

e postamın sıfresının de aynı oldugunu dusunursek gercı neden calamasınlar
Ben 2 adımlı koruma derken sms korumasını aktif ettiğinizi zannetmiştim. 2 adımlı korumada E-posta kullanıyorsanız ve hesapların tümünün şifresi aynıysa muhakkak oraya da girmişlerdir. E-posta hesap hareketlerine de bakabilirsiniz.

Top Bottom